Download-Upload Centar
www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
Armine svaka cast za kolekciju! Puno ritmova zvuci dobro pravo iz "kutije", a neki moraju malo da se preprave, da se zamene neke boje. Probao sam ih na T2 i rade super. Doduse sam oznojio stolicu dok sam pocupao sta valja, ali u svakom slucaju je lakse nego praviti sam "od nule".. Hvala puno!!!
dosta ritmova neke vec imam ali neme veze,nesto dobrih boja -neznam kako si slozio gitaru i strings skupa ili je to original bez obzira hvala velika od mene pozzzzz
Svaka cast i hvala za ritmove i boje nego me brine kako si napravio flute i strugs ili gitaru i strings da li moze npr,bass i brass da se slozi u jednu boju?
hvala jos jednom.