YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Boje od Tritona LE u pa500 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5530)

oscar 13.08.2008 15:23

Boje od Tritona LE u pa500
 
Dali je moguce da stavim boje od tritona ,(znaci ne semplove ,nego boje koje su radene od njegovih fabrickih boja,) u Korga pa500 .Evo pokusavam i trudim se da ga sredim sto bolje mogu ,Kao sto sam rekao kad set bude gotov ide na download ,ali eto trebam malo pomoci ,i kakvi smo sa bojama za pa500 ili pa800 ali ne semplovi naravno.Ovo sto ima na download je sve staro i sa pa50-80 serija ,to i sam imam ali da nije mozda neko radio malo na bojama pa da ima nesta novo ...

POZDRAV SVIMA !!!

Alix 13.08.2008 16:10

Boje iz SVAKOGA tritona koje su napravljene iz ROM memorije (internih boja) MOGU da stanu na pa500...Dakle pa500 ima SVE funkcije kao pa800 sem semplera...A to znači da SVE rom boje od triton serije na njemu mogu da se loadaju i edituju,čak ima i više funkcija za edit nego samo tritoni,pošto je ipak novija klaviatura s proširenim funkcijama...Samo uživaj drug i sređivaj,imaš odličan sinth,kad ga središ iznenadićeš se...Pozdrav!

oscar 13.08.2008 16:26

Hvala alixe na odgovoru ,nadam se da mi mozes malo samo bolje objasniti proces kako da to napravim kako da prebacim te boje ,ja mislim da nije dovoljno samo prebaciti pcg te boje vec moram prebaciti i samu boju od koje je ta doticna boja napravljena ,dali mi mozes objasniti ,ili neko kako da to ostvarim ,

Dali neko moze da mi objasni kako da loadujem ROM boje interne sa tritona le u korga pa500,
Ako neko zna bio bi mu jako zahvalan za pomoc ....

minicivan 24.10.2008 22:48

Zdravo oscar,
da li si uspeo nekako da loadujes boje od Tritona, moj brat ima istu ali ni on nikako ne uspeva da ubaci, uspeo je ritmove da ubaci ali boje nece...

Kad ubaci ceo set, rade ritmovi ali boje koje su u performance fale, pa nece da radi.

Ako sam ga ja dobro razumeo! :)

Hvala unapred,
Ivan

minicivan 24.10.2008 22:50

Citat:

Originalno postovano od Alix (Post 46404)
Boje iz SVAKOGA tritona koje su napravljene iz ROM memorije (internih boja) MOGU da stanu na pa500...Dakle pa500 ima SVE funkcije kao pa800 sem semplera...A to znači da SVE rom boje od triton serije na njemu mogu da se loadaju i edituju,čak ima i više funkcija za edit nego samo tritoni,pošto je ipak novija klaviatura s proširenim funkcijama...Samo uživaj drug i sređivaj,imaš odličan sinth,kad ga središ iznenadićeš se...Pozdrav!


Mozda i ti mozes da pomognes nekako :)

Hvala unapred

tesla 24.10.2008 23:09

iskreno ne kontam sta pricas kakve ritmove je uspeo da ubaci a performanse ne??? to na tritonu NEMA a sa tritona samo ttreba otvoriti banku i "ubaciti" pcg i kraj ne vidim kakav problem moze tu da ispadne...
pozzzzz

minicivan 24.10.2008 23:14

Ja bih voleo da se razumem malo vise u sve to, on zapravo hoce da ubaci boje u PA500, znam da ima neke od tritona i da su .KMP, pa mu nije jasno kako da ubaci to u PA500 i da li je moguce, a ako nije kako da se to onda prebaci u .PCG ili sta vec da bi to moglo da funkcionise. Ne znam da li sam opet lepo objasnio sta zelim.

Svakako hvala unapred na pomoci,
Ivan

tesla 24.10.2008 23:36

druze ajde lepo posto se ne razumes lepo citaj po forumu i previse je napisano o tome i tim stvarima da je vec mucno ponovo pisati jedno isto...............
KMP ne moze u korg pa 500
KMP se ne moze "pretvoriti" u PCG
ritmovi ne idu u tritona
performance nema u tritonu
combi nema u PA 500
najbolje da ti se brat javi ako ga to interesuje valjda za toliko zna ako vec ima aranzer a ne da se igramo gluvih telefona
i nije mi jasno sto svi pitaju za bracu drugare kolege a niko za sebe dokle vise???
Ima li neki drugar da pita za mene gde da nadjem SW??? I jos jedno pitanje da pita sta je uopste taj SW i kako od sty a napravim pcg pa da ga ubacim u E86???
pozzzzzz

harisfaz 24.10.2008 23:47

U pravu si Tesla potpuno se slazem sa tobom!

minicivan 24.10.2008 23:59

Bilo bi lepo da neko nekada odgovori lepo a ne tako kao sto ti odgovaras, ako ne zelis da pomognes, stvarno mozes da preskocis temu i to je to. Ako lepo procitas, ja nisam pricao da bilo sta ubacuje u tritona, vec da je ubacio boje sa tritona i da nije radilo, a da je ubacivao ritmove i rade (nisam precizirao sa koje klavijature). Posle sam pomenuo set koji je ubacio, opet ne sa tritona. Cak iako se ne razumem u sve to, znam da je triton solo, a ne aranzer. Tako da bih zamolio da mi ne odgovarate tako kao doticni gospodin. Da ja znam kako se to radi ne bih trazio pomoc, a i on zna da kad nesto ne znas i treba ti pomoc, najmanje sto ti treba je da te neko pravi ludim. Lepo sam ja napisao, samo ti nisi lepo procitao, a za odgovor hvala u svakom slucaju samo si to mogao lepo da napises kao sto sam se ja lepo zahvalio unapred. Eto toliko. Ne pametujem, samo sam pitao za pomoc, a evo sta izadje iz svega toga.


Trenutno vrijeme na Forumu 23:58

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org