Videti jedan post
Star 02.09.2016, 07:26   #2
mihal
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 05.12.2012
Mjesto: Canada
Downloads: 882
Uploads: 3
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Korg Pa1000, Yamaha S900
Interesi: Klavijatura, Gitara,Razglas, oprema...
mihal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Moje je jako pozitivno misljenje i iskustvo u vezi sa Behringer zvucnicima/miksetama/pojacalima i toplo bi preporucio svim muzicarima iako se Behringer ne svrstava u top klasu ali sa cenom, kvalitetom zvuka i posebno sa ponudom kvalitetnih jeftinih Mikseta.Pogledaj customer review na google Behringer ima visoke ocene.
12" zvucnike nebi preporucio ni u kucnom sviranju a posebno ne po lokalima zbog puno losijeg kvaliteta zvuka od 15" zvucnika bilo kog brenda.
Sto se tice aktivnih Zvucnika, Ja sam licno vise za posebno Miixer/ pojacalo + zvucnici Aktivni zvucnici su dosta tezi pojacalo kakvo je takvo je, nema promene.
Od Behringer opreme sam koristio i jos uvek koristim sledece:
1 verzija:
Zvucnici B215 pasivni+ Mixer 1202fx+ Pojacalo epq 1200 sve je radilo dobro zvuk cist ... Mixer malo manji ali okej jedino sto ima samo jedan efekat ili eho+reverb zajedno nije bas najbolje .Pojacalo dobroradi jedino se dosta cuju ventilatori, mana je dosta kablova povezivanja....
2.Verzija:
Zvucnici B215+ Zvucnici Yorkville NX 300 takodje novi koje sam jako povoljno ugrabio +1202 fx Mikser + EP 4000 Pojacalo ....To mi je dalo puno vise snage i normalno jos bolji zvuk... Mana Kablovi i efekti na mikseti
3.Verzija:
Zvucnici Yorkville NX 300 + Yorkville Elite Trosistemci (stari kupio u nekoj crkvi za smesne pare a prodao B215 Zvucnike sa pojacalom EP4000 po dosta dobroj ceni. Mixer/Pojacalo Sam uzeo normalno Behringer Model PMP 1680 . jos sam u medjuvremenu uzeo isto jeftino koriscen Behringer B300 Aktivni (Odlican ali jako tezak za transport)koji koristim kao monitor. Ovo sve radi besprekorno . Mixer/pojacalo pmp1680 mi je resilo sve moje zahteve: Fenomenalan zvuk 2 efekta posebno ; manje kablova , lagan praktican . Za kucno sviranje i neke manje svirke koristim 2 zvucnika a za vece dodam Yorkville Elite trosistemce
4>Moja preporuka:
- Zvucnici B215 Pasivni
- Pojacalo/Mixer PMP 1680 ili dovoljno je i 1280 ali se vise ne proizvodi
- posle mozes dodati zvucnike po izboru za vece svirke dali iste da bi imao 4 ili 2 subwoofer.......

....Na kraju sto je najvaznije moje misljenje i iz mog iskustva neces pogresiti sa Behringer Miksetom, pojacalom, zvucnicima, zvukom. Proveri po netu misljenja drugih...Pozdrav.......Mihajlo
mihal je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio mihal za ovaj koristan post:
nesaband (03.09.2016)