Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.12.2012
Mjesto: Canada
Downloads: 882
Uploads: 3
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Korg Pa1000, Yamaha S900
Interesi: Klavijatura, Gitara,Razglas, oprema...
|
Moje je jako pozitivno misljenje i iskustvo u vezi sa Behringer zvucnicima/miksetama/pojacalima i toplo bi preporucio svim muzicarima iako se Behringer ne svrstava u top klasu ali sa cenom, kvalitetom zvuka i posebno sa ponudom kvalitetnih jeftinih Mikseta.Pogledaj customer review na google Behringer ima visoke ocene.
12" zvucnike nebi preporucio ni u kucnom sviranju a posebno ne po lokalima zbog puno losijeg kvaliteta zvuka od 15" zvucnika bilo kog brenda.
Sto se tice aktivnih Zvucnika, Ja sam licno vise za posebno Miixer/ pojacalo + zvucnici Aktivni zvucnici su dosta tezi pojacalo kakvo je takvo je, nema promene.
Od Behringer opreme sam koristio i jos uvek koristim sledece:
1 verzija:
Zvucnici B215 pasivni+ Mixer 1202fx+ Pojacalo epq 1200 sve je radilo dobro zvuk cist ... Mixer malo manji ali okej jedino sto ima samo jedan efekat ili eho+reverb zajedno nije bas najbolje .Pojacalo dobroradi jedino se dosta cuju ventilatori, mana je dosta kablova povezivanja....
2.Verzija:
Zvucnici B215+ Zvucnici Yorkville NX 300 takodje novi koje sam jako povoljno ugrabio +1202 fx Mikser + EP 4000 Pojacalo ....To mi je dalo puno vise snage i normalno jos bolji zvuk... Mana Kablovi i efekti na mikseti
3.Verzija:
Zvucnici Yorkville NX 300 + Yorkville Elite Trosistemci (stari kupio u nekoj crkvi za smesne pare a prodao B215 Zvucnike sa pojacalom EP4000 po dosta dobroj ceni. Mixer/Pojacalo Sam uzeo normalno Behringer Model PMP 1680 . jos sam u medjuvremenu uzeo isto jeftino koriscen Behringer B300 Aktivni (Odlican ali jako tezak za transport)koji koristim kao monitor. Ovo sve radi besprekorno . Mixer/pojacalo pmp1680 mi je resilo sve moje zahteve: Fenomenalan zvuk 2 efekta posebno ; manje kablova , lagan praktican . Za kucno sviranje i neke manje svirke koristim 2 zvucnika a za vece dodam Yorkville Elite trosistemce
4>Moja preporuka:
- Zvucnici B215 Pasivni
- Pojacalo/Mixer PMP 1680 ili dovoljno je i 1280 ali se vise ne proizvodi
- posle mozes dodati zvucnike po izboru za vece svirke dali iste da bi imao 4 ili 2 subwoofer.......
....Na kraju sto je najvaznije moje misljenje i iz mog iskustva neces pogresiti sa Behringer Miksetom, pojacalom, zvucnicima, zvukom. Proveri po netu misljenja drugih...Pozdrav.......Mihajlo
|