|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
01.11.2007, 01:00 | #1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
kako vuci boje sa tritona le na pa 800
imam pitanje ako moze neko da mi malo pojasni kako da povezem tritona le sa pa 800 da bih mogo da vucem boje sa njega na pa 800 mislim ako moze neko da pojasni citav proces bio bih mu veoma zahvalan
|
01.11.2007, 01:59 | #2 |
Stvarno kod kuće
|
:)
Brate o tome imas najmanje 10-tak tema na forumu samo potrazi,,,Vrlo jedniostavno,kupis midi kablo ides na midi out i midi in u zavisnosti sa koje klavijature vuces boje nastelujes lapo izlaze i to je to,sve ce da ti radi besprekorno
01.11.2007, 11:13 | #3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
e pa to me i zanima kako sve da nastelujem imam kablo ali mije problem sta i gdje trebamda ukljuci da to sve funkcionise sad trenutno ustekam kablo u klavijature pa 800 mi zablokira totalno samo flesa usb divece found i moram ga tri puta da restartam da bih sve ponovo bilo normalano ja sam pito dali moze neko da mi pojasni od pocetka do kraja sve kako da to odradim hvala svima
|
01.11.2007, 12:33 | #4 |
Godfather
|
Ne treba ti USB midi kabal, vec standardni DIN na DIN midi kabal!
U prevodu, u obe klavijature se ukljuchuju isti konektori! MIDI IN jedne na MIDI OUT druge, i na drugu stranu... Da bi koristio boje sa tritona na pa800, ovoljan je jedan kabal koji povezujesh sa MIDI OUT na PA800 na MIDI IN na Tritonu.
01.11.2007, 12:41 | #5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
to je tacno
ali treba jos dase podesi u samom pa 800 da se stavi ekstern
da nebi slusali i sa pa 800 boje i sa tr boje zajedno e sad dese to nalazi trebalo bi nedim da zna ja znam na pa 80 ajde nedime pomogni nasem kolegi oko ovoga pozdrav
800, boje, kako, tritona, vuci |
|
|