|
|
04.01.2009, 22:41 | #1 |
Vredan član društva
|
Ozvucenje lokala
pozdrav svima,
zelio bih pitati one kolege koji su cesce na tezgama itd.. Dali ste imali gdje prilike svirati samo na ozvucenje vecega lokala i kako vam se to cinilo.Ja sam dozivio da se spojis na ozvucenje plus jos svoje binove i 2 satelita ili slicno, ali samo ozvucenje nisam!!..Napominjem, ne radi se o diskoteci, nego vecem lokalu, sa manjim kvalitetnim ozvucenjem ( barem tako kaze vlasnik ), ja jos nisam niti vidio to. Eto, ovdje bi zelio cuti samo neka iskustva ako su ikad bila i kakva su bila.
Korg pa80 Promijenjeno od Vaxter (05.01.2009 u 00:37 sati) Razlog: Ovoj temi nije mesto u svashtari! Postavi temu na pravo mesto! |
04.01.2009, 22:46 | #2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
Bez svoje mixete i barem jednog svog zvučnika ,zbog monitoringa ne idem nigde i ne verujem nikome...
...osim naravno ako pre toga nisi testirao to ozvučenje i uverio se kako radi... |
04.01.2009, 22:52 | #3 |
Nishki
|
Lepo ti je Rolandinjos rekao........
Svi mi koji radimo i diskoteke cemo ti reci isto...... Poz!!! |
04.01.2009, 22:50 | #4 |
Vredan član društva
|
A to sam i ja mislio..svakako cu ici to probati prije nego pocnem svirati, ako se uspijemo dogovoriti...
Ni ja, ni ti, ni Semsa "Ne vjerujemo nikome"
04.01.2009, 22:52 | #5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
Ja verujem...ali samo sebi...
|
05.01.2009, 06:30 | #6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 43
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
|
ma radim samo na iskljucivo proverenim mestima, zasto pitam kolege koje su radile mada razlicita su misljenja na prvu loptu ponesem svoje ozvucenje nek je tu pa me ne interesuje sta je i kako je u lokalu verujem samo sebi i nikom vise ps. cak ni zeni svojoj neverujem pozzzzz
|
05.01.2009, 10:20 | #7 |
Drugar foruma
|
ponesi svoje ovzucenje sto je sigurno sigurno je, meni se je jednom desilo da sam nosijo sasobom mixer samo u hrvatsku kao da bi se sviralo u dvi diskoteke medjutim prva kao diskoteka nije bila diskoteka nego veci lokal neki, kad sam ja to prikopco ajoooooooj ko na tuti na wcju da bi sviro pa nikako napravit pa sviraj cim tise, katastrofa zvucalo racku, sranje zivo, bruka prava hehehehe tako da odtada samo ako je 100% provjereno ok inace kutije sa sasobom!
lokala, ozvucenje |
|
|