|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
02.07.2010, 14:58 | #21 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
@ doktor87
Vrlo tačno. Takodje se može uzeti ciganski stil svirke kod pesama koje nisu njihove...nekad teško prepoznatljivo ali je to ta pesma. |
02.07.2010, 15:23 | #22 |
Banovan!
|
Trudim se bre, nije da se ne trudim! Koliko sam clan ovog foruma red je da kazem nesto pametno!
Ali Pravilnik još pročitao nisi pa citiraš opet bez potrebe!!! Promijenjeno od Vule (02.07.2010 u 15:32 sati) Razlog: obrisan citat |
02.07.2010, 15:32 | #23 |
Vredan član društva
|
Slazem se sa svima Vama,ali pesma"neznanka"je veoma prosta da bi se tako prenatrpavalo sa nekim akordima!To je ipak veoma prosta pesma koju treba odsvirati harmoski original,ili ubaciti neki akord koji ce bas...ali bas da legne na odredjenom mestu!
Ja bi sad mogao da vam pisem,i pisem moje akorde u 1001 pesmi,ali necu,a uskoro cu otvoriti novu temu sa upravo o ovome o cemu je tema,i svako ce moci da napise za neku pesmu svoje harmonije bile falsh,ili svirano dzez stilom,pa cemo opet nesto novo skinuti,nauciti,itd...
02.07.2010, 15:33 | #24 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
Mislim da je ok da se sa ovom pričom nastavi na nekoj drugoj temi o teoriji muzike...akordi su tu,tema ispoštovana pa može jedan LOCK!!!
Hvala svima |
Favoriti |
|
|