|
02.05.2008, 00:00 | #1 |
Veteran
|
PA1X Pro + MIDI Kontroler (Terce)
Zašto mi neče svirat terca kad prikopčam MIDI KEYBOARD CONTROLLER na PA1,na PA1-inici mi terca svira normalno,a kad hoču svirat na kontroler onda mi svira (normalno) samo jedan ton,jel ima možda koja opcija u MENU da sam slučajno izostavio za MIDI?
Pozdrav.
10.05.2008, 20:16 | #2 |
Moderator
|
Da li ti je terca sastavljena od 1 uppera ili od 2? Ako je od 2 onda moras da namestis u globalu da upper1 i upper2 idu na dva razlicita kanala i da na midi controlleru ukljucis DUAL opciju ako je imas...
To je jedino resnje!
10.05.2008, 21:17 | #3 |
Veteran
|
Terca je samo na Upper 1,al nemam opciju DUAL na Controll-eru.
10.05.2008, 21:43 | #4 |
Moderator
|
Mislim da ne mozes da imas tercu na midi controlleru ako ti je samo na upper1...Ako ide na 2 uppera, i opciju dual na midiju, trebalo bi da moze
To mi je cudno jer ja na svom midiju CME UF5 imam opciju DUAL tj, Dual Channel...
10.05.2008, 22:38 | #5 |
Veteran
|
Imam recimo KEYBOARD ZONE,4 komada al fora je što se sve radi preko tog software-a kojeg sam dobio uz svoj kontroler,inaće to je EMU Xboard61,da priznam s tim software-om se nisam puno igrao,jel ima pun k.. opcija i postavki,al ako nema sretnijeg i lakšeg riješenja morat ču se pozabavit onda sa njegovim soft.
kontroler, midi, pa1x, pro, terce |
|
|