|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
26.10.2015, 18:34 | #1 |
Početnik forumacije!
|
Viktorija - Samo teraj ti po svome
Pozdrav svima !
Trebaju mi akordi za ovu pesmu,ako neko moze da postavi . https://www.youtube.com/watch?v=VRvD6osAV2s Viktorija- Samo teraj ti po svome Dzabe sav moj trud sve je uzalud idi bilo kud zato sto si lud 'Ajde nek' se zna da postojim ja budi pazljiv bar jer ja nisam stvar Svako za svoj gros zato sto si los bio si mi drag koji ces mi vrag Nisam ovcica ni devojcica sama mogu sve al' sa tobom ne Ref. Samo teraj ti po svome ali jedno ipak znaj ti si pametan dabome al' ti sledi deblji kraj Samo teraj ti po svome ali trebao bi da znas bicu dobra bilo kome iz inata, hocu bas |
26.10.2015, 19:21 | #2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
|
C------G-------C--
Dzabe sav moj trud --------------- sve je uzalud C--G---C idi bilo kud --------------- zato sto si lud Am---E7------Am 'Ajde nek' se zna ------------------ da postojim ja Am--E7-----Am budi pazljiv bar -------------------- jer ja nisam stvar C------G-------C Svako za svoj gros -------------- zato sto si los C---G----C bio si mi drag ------------------- koji ces mi vrag Am----E7--Am Nisam ovcica -------------- ni devojcica Am---E7-----Am sama mogu sve ---------------G al' sa tobom ne Ref. C---C/E---F-----G-----C---- Sa--mo....teraj ti po svome C--C/H------Am---G/H--C a--li...........jedno ipak znaj -----F-----G-----C ti si pametan dabome ------D-----------G al' ti sledi deblji kraj C---C/E---F-----G-----C---- Sa--mo....teraj ti po svome C--C/H------Am-----G/H--C a--li...........trebalo bi da znaš -----F------G---C bicu dobra bilo kome ----D----------G iz inata, hocu bas
Oznake |
akordi, pesma, samo teraj ti po svome, viktorija |
|
|