Dal ima netko pametan prijedlog na koju kutiju ići, nabavio sam 2 komada Eminence Sigma 18-ica 650w, moram za njih napraviti kutije a nebih da su prevelike jer mi trebaju za unutarnje prostore. Naručio sam skretnice koje režu na 250hz tako da očekujem dubok bas. Prihvaćam prijedloge
vec duze vreme razmisljam da kupim kronosa 2
e sad nekim se kolegama kronos na svirci sam ugasi od sebe
prikazuje na ekranu neke greske..da li se vama koji svirate
kronosa desavale slicne stvari i da li je kronos 2 pouzdana sprava
Ne znam note, znam akorde. Kad god gledam akorde za neku pesmu samo stoji kako svirati bas, ne pise ni za forspil, a i kad pise pise kako svirati bas u forspilu a ne samu melodiju. Dal sam ja pogresno protumacio ili akordi samo sluze da nam kazu kako da sviramo bas? Jedini nacin kako ucim forspile i "melodiju" je preko tutoriala koji su cesto nekompletni i opet, nema ih za sve pesme. Kako mogu uciti da sviram forspil i melodiju neke pesme koristeci se akordima? Ili bez.
Kao što znate poslednjih par godina nismo dozvoljavali registracije sa free mailovima kao što su Gmail, Hotmail Yahoo i slične adrese.
Nakon dosta razmišljanja smo odlučili da ovo ograničenje ukinemo.
Kako je "casper lepo rekao već se stvorila baza ozbiljnih članova koji ne dozvoljavaju da problematični članovi izmile na površinu, tako da nadamo se ova promena neće doneti veće probleme.
Ukoliko problema i bude, lako možemo vratiti ograničenje.
Zamoliću sve vas koji ste registrovani sa adresom koju Vam je dodelio internet provajder, kao i one koji su registrovani toliko davno da se ne sećaju sa kojom su adresom registrovani, da provere i po potrebi promene adresu u nalogu.
To možete učiniti ovde: http://www.yu-midi.org/forum/profile...o=editpassword
Zbog ovih promena neću biti u mogućnosti da detaljno proveravam vlasništva naloga, tako da ako zaboravite lozinku, a adresa u nalogu vam nije ispravna, OSTAJETE BEZ YU-MIDI NALOGA!
Ako registrujete nov nalog nastaje opasnost detekcije duplih naloga te automatski ban oba naloga.
Zato, obratite pažnju i zamenite mail u nalogu za validan mail.
Ako ne možete da se snađete kontaktirajte mene, nekog od moderatora ili jednostavno tražite uputstva na ovoj temi.
Nije sramota pitati.
Pozdrav mozda ce ovo zvucati kao vrlo glupo pitanje ali valjda mi se prasta mene zanima da li u nekom hipotetickom slucaju da imate muzicki sastav, da li bas gitara menja bas na klavijaturi (tj recimo neko ko svira solo i bas na klavijaturi da li je to isto kao da on samo svira solo a da ima i bas gitara koja svira bas) ili da li su oba neophodna.
Da li je po vama rizik kupovati klavijaturu koja bi vam se slala postom? u smislu ostecenja. Koji su rizici. Ja vidim super klavijatura za 10X bolju cenu nego u mom gradu al me strah. A sa druge strane sta ako i bude prevarant.
Ne znam note, znam akorde. Kad god gledam akorde za neku pesmu samo stoji kako svirati bas, ne pise ni za forspil, a i kad pise pise kako svirati bas u forspilu a ne samu melodiju. Dal sam ja pogresno protumacio ili akordi samo sluze da nam kazu...
[dalje]
Pozdrav mozda ce ovo zvucati kao vrlo glupo pitanje ali valjda mi se prasta mene zanima da li u nekom hipotetickom slucaju da imate muzicki sastav,...
[dalje]
Neznam gdje da postavim ovaj post , u koju rubriku?
Vjerovali ili ne, vicevi ili ...
Pratim vec dva dana temu na Yamahinom forumu gdje tip trazi savjeti kako da dobije sound na T5 da zvuci kao stara vinil ploca na gramafonu???...
[dalje]