YU-MIDI Vesti

 Navigacija

 
YU-MIDI Vesti
Estrada
Sport
Hronika
AudioPro Artist Vesti
Društvo
 

 Pretraga

 



Zbog naknade SOKOJ-u poskupljuju računari u Srbiji
Računari, CD i DVD rezači i čitači, USB, štampači, skeneri, fotokopiri poskupeće, kako tvrde uvoznici, od sledeće godine jer će se na uvoz plaćati naknada na ime zaštite autorskih prava - po komadu nosača zvuka, slike i teksta od 0,70 para do 1,40 dinara, a za uređaje paušalno tri odsto od vrednosti. Firme iz IT sektora smatraju da je naknada neopravdano visoka i da obuhvata previše artikala, zbog čega će mnoga preduzeća biti zatvorena, dok zaštitnici autorskih prava smatraju da se uvoznici plaše da će ostati bez zarade.
Posted on 16 Dec 2011 by Vaxter
Dita von Teese u Beogradu
Dita von Teese, Kraljica burleske i jedna od najseskiplnijih žena planete konačno će nastupiti i u Beogradu!!
Božanstvena Dita pokazaće svoje umeće 24. Februara na proslavi trećeg rođendana "Grand Casina". Ona će za sve srećnike koji budu u Casinu izvesti dve tačke od kojih je jedna čuvena u penušavoj čaši martinija, a publika u Srbiji će imati priliku da prva vidi kostim koji je za nju specijalno urađen u Parizu.
Posted on 24 Feb 2011 by Vaxter
I posle Hajdi - Đesika!

U Dušanovcu, vlaškom selu nedaleko od Negotina, nedavno je priređeno "dijasporsko" krštenje za pamćenje! Čak 550 zvanica zabavljalo se u Domu kulture, čiji su zidovi obavijeni belom i roze svilom, a na 10 gostiju je išla jedna torta. Dušica i Siniša Krčetić, koji žive i rade u Bad Homburgu u Nemačkoj, sa sinom Danijelom i ćerkom Đesikom nedavno su stigli u otadžbinu da dočekaju goste na krštenju njihove 12-godišnja ćerke u pravoslavnoj crkvi.

Posted on 27 Aug 2010 by d3llbQy_DM
Zdravko Čolić: "Evrosong" je veliki cirkus
Nedavno objavljeni album „Kad pogledaš me preko ramena“ Zdravku Čoliću je trinaesti studijski u karijeri. Prodaje se u MTS paketu, a sudeći po potražnji, početni tiraž od 300.000 primeraka brzo će biti rasprodat. Da li je poznati Čola sujeveran? Em mu je ovo „baksuzni“ album, pa još je na njemu 13 pesama.
Posted on 20 Mar 2010 by d3llbQy_DM
Vlado Georgiev: Na motoru i kroz Ameriku
Vlado Georgiev još nije završio novi album, ali na radost njegovih obožavalaca, neće se još dugo čekati na nove pesme. "Album je pri kraju. Nakon akustik turneje, u sklopu koje planiram da obiđem čitav region, trebalo bi da CD bude na tržištu", kaže popularni Barba.




Posted on 20 Mar 2010 by d3llbQy_DM
Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi
Pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko, maneken Filip Kapisoda nađeni su večeras mrtvi u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici broj 6 u beogradskom naselju Voždovac.


Posted on 16 Mar 2010 by d3llbQy_DM
Jelena Jovanović: Iz "Granda" među seljake
Folk pevačica Jelena Jovanović, koja se takmičila u poslednjoj sezoni serijala „Zvezde Granda", dobila je ulogu u seriji „Seljaci“. Ona u 125. epizodi hit-serije glumi drsku i nadmenu apotekarku. „Ulogu sam dobila nakon što sam upoznala Bogoljuba Mitića Đošu. U seriji im je bila potrebna mlada i atraktivna plavuša, a ja sam bila željna novog izazova. Reditelj Dragoslav Lazić mi je dao tekst, koji sam malo izmenila da bih mogla lakše da ga izgovorim. Lik apotekarke je totalno suprotan mom temperamentu. Ja nisam nadmena, uobražena i nikada ne bih prevrtala očima, kao što to radim u ’Seljacima’“, ispričala je Jelena za „Press“. Pevačica kaže da su je na snimanju podržali legendarni Mira Banjac, Petar Kralj i Bata Živojinović. „Mnogo su mi pomogli svojim savetima. Tačno znaju kada šta treba da mi kažu da bih svoj posao obavila na najbolji način. Đoša je zasmejavao celu ekipu, dok je Dragoslav smirivao situaciju. Bilo je veoma zabavno, uživala sam na snimanju“, kaže  Jelena, i dodaje: „Jedva čekam neku novu ulogu! Obožavam sve vrste umetnosti. Na prvom mestu prioriteta trenutno mi je muzička karijera i raduje me što često nastupam u beogradskim klubovima“.



http://www.svet.rs/clanak/jelena-jovanovi%C4%87-iz-granda-me%C4%91u-seljake
Posted on 11 Jan 2010 by d3llbQy_DM
Vesna Zmijanac ćeri ugovorila duet sa Markom Đurovskim
Premda je nedavno izjavila da muziku koju izvodi njena ćera Nikolija ne razume baš najbolje, Vesna Zmijanac je svojoj naslednici ugovorila prvi duet. I to sa Markom Đurovskim!
Posted on 09 Jan 2010 by d3llbQy_DM
I Makedonci ponudili državljanstvo Džoniju Štuliću
Poslednjih meseci legendarnom frontmenu grupe "Azra" Branimiru Džoniju Štuliću sa svih strana "pljušte" ponude za državljanstvo.
Posted on 09 Jan 2010 by d3llbQy_DM
CECA OD VLADE DOBILA PRSTEN
Ne mnogo drugačije nego prethodnih godina, najluđu noć u Beogradu obeležio je veliki broj najrazličitijih partija. Očekivano, najzapaženiji je bio nastup Cece Ražnatović na „Sajmu“, koji je iz VIP lože pratio pevačicin podmladak - Anastasija i Veljko - ali i dečko Vladimir Cvetković, koji je svojoj voljenoj nešto posle ponoći poklonio skupoceni prsten! Kako saznajemo, reč je o novogodišnjem poklonu kojim je Vlada želeo da iznenadi našu najveću muzčku zvezdu i ulepša joj najluđu noć, koju je ona dočekala radno
Posted on 07 Jan 2010 by d3llbQy_DM
IZ “GRANDA” IZLETELE STOJA, GOGA, INDY...
Vreme čistke u “Grand produkciji” koju je Saša Popović u intejvjuu za "Svet" najavio pre nekoliko meseci izgleda je došlo, jer je čelnik najpopularnije muzičke kuće, prema informacijama kojima raspolažemo, napokon sastavio “otpusnu listu”.   
Posted on 01 Dec 2009 by d3llbQy_DM
Grupa "S.A.R.S." nastupa 28. novembra u Domu omladine
"Čik pogodi šta imam za večeru..." A čik pogodite ko svira u Domu omladine 28. novembra.
Posted on 26 Nov 2009 by Vaxter
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews


Copyrighted © by YU-MIDI.com