Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Downloads > Kompletni setovi > Korg > Korg Pa50 / Pa60 / Pa80

Najnoviji fajlovi
Najnoviji fajlovi
Najpopulatniji fajlovi
Najpopulatniji fajlovi
Najaktivniji uploaderi
Najaktivniji uploaderi

Download-Upload Centar www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.

Download-Upload Centar
Pocetna | Kategorije | Statistika | Pretraga
You do not have permission to download files
Ime fajla (*): 16 MB FLASH CARD (12,56 MB) Download
Autor: Unknown (Uploaded by yu-midi)
Date Added: 12.03.2008
Downloads: 388
Grade: Not Rated
Opis i spisak fajlova
Images
None
You do not have permission to download files

Comments
Nele_Berlin
13.03.2008 at 16:37
kako ja da loadenujem ove semplove u moj korg pa 80 fal jedan fail koji ih sve povlaci ili kako????
Nele_Berlin
13.03.2008 at 17:07
slusao sam imas super ritmove ali fali ispod semplovi neradi reci jarane bogati kako..i sta da radim da i semplove loadenujem ja imam karticu od 16 mb
miklo
13.03.2008 at 20:35
gde da nadjem fles karticu od 16mb ja imam od 8mb ocu da dodam pare i da dam moju od 8mb
Nele_Berlin
14.03.2008 at 21:02
imas u ebay!!!kosta od prilike 120 € ja sam tu kupio!!!!ali moje je pitanje kako da ovo ubacim ove semplove na karticu
milanj
14.03.2008 at 22:39
Udjes u folder 001-MISO.CRD, tu ces naci 11 fajlova koje ces presnimiti na disketu, i to jedan po jedan. Vodi racuna samo da napravis folder na disketi sa extenzijom .CRD inace ti nece prepoznati fajl. Onda odes u disk, pa udjes na card restore i tu ucitavas jednan po jedan dok ne ucitas svi 11 i to je to.
blakic
25.03.2008 at 19:56
Gde mogu preslusati neki demo mp3 sa ove kartice, da cujem semplove kako zvuce...
muki korg pa 80
11.09.2009 at 01:12
ej ljudi treba i meni kartica izgubio sam svoju ili mi je neko ukrao,imalo neko da prodaje i odakle je taj???

hvala unaprijed!!!!!
dejong
29.12.2011 at 13:27
MOze li neko ko ima ovaj backup da postavi ponovo posto kod mene ispisuje poruku Restore Card Failed !!! Ostali backup-ovi rade bez problema tako da nije do kartice

DownloadsII 5.1.2 by CyberRanger & Jelle
Based on ecDownloads 4.1 © Ronin

Trenutno vrijeme na Forumu 23:29

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije