Download-Upload Centar
www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
neču odmah paniku stvarat...ali čini mi se da fali još semplova, doduše konvertirao sam to preko awave-a i probao na Kontakt 5...ali nedostaju neki tonovi
Ta gitara je vec konvertovana u Awave studio za Yamahu motif es ja sam je koristio,a inace je izvucena iz VST instrumenta,kod mene nije falio ni jedan ton,ali ako je tako otvori gitaru ponovo u awave i napravi novu mapu semplova .
kod mene je C5 zadnji ton, još uvjek gitara zvuči duboko na tom djelu, kao da fale višlji tonovi, a ako taj C5 rastegnem onda zvuči ko neki dječiji synth...