Download-Upload Centar
www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
pa druze kvalitetno moze bit 5 mb ako su kvalitetni semplovi. neka je komplet drum extra usemplovan udarci 1mb -2 mb, i neka taj svira na svim stilovima, i neka vuce jos pa3x farbe u ACC, i fino smixa sredi sve, zasto to ne bi ubijalo? i covek stane za 17mb i kaze za sad dosta sve radi 5, dopunu cu radit s vremenom sta usfali?!!
msm smesno je da dajes takve kometare po velicini seta !! znaci najbolji set je 512 mb full pa3x, to je to, ej 512rama pun?! hahahah
ovde ako set ne valja mora se probati i samo takav komentar ostaviti, na ne lupati na pamet , po broju nekom da to ne moze biti kvalitetno jer je 17mb. pa ljudi su ubijali i sa pa80 i 8mb.
bas mi dodje da se ispisem kad vidim glupe komentare!!
i nemam se sta sooorry sto sam ovo rekao to je moje misljenje, u buduce pametnije oko komentara.
doce neko videce tvoj komentar, i tako ce i poveroavati, a nema od nikog drugog ko je probao nesto realno.
ja nemam gde to isprobati sviram g1000 , al volim citati komentare,