Download-Upload Centar
www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
odlicni semplovi.ubacis aiff ili konvertujes u wav i mapiras sam u tritonu kao sto sam i ja u akai.npr ako ubacis semplove male terce G,B,CIS,E svaki rasiris za polustepen gore i dole i imas ga na citavoj klavijaturi.vrlo jednostavno.posto su svi u jednom folderu preslusas ih u media playeru i napravis toliko foldera koliko ima boja ja sam negdje oko 60 i nazoves ih npr harmonika sopran , tamburice,bas,el gitara itd.i onda ubacujes sta ti treba u sint rasiris spasis i gotovo.prije toga odradis loop u awave studio posto nisu loopovani.
Ima dobrih semplova.Postoji li mogucnost da se ovaj set konvertuje u format za korga tritona le?Ili barem semplovi posto ovde nema ksc fajlova (polozaj tonova semplova po tastaturi?Pozdrav!
druze imam molbu za tebe imam x6 dobio sam puno solo farbi za njega ali to mi manje vise ne treba potrebne su mi dobre bas i kontre za x6 da li imas to bio bi ti zahvalan ako mozes da mi posaljes pozzz