Download-Upload Centar
www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
KOLEGA!!!! Odavno me nije odusevio neki ritam. Moram da priznam da si kosmajca otkinuo. Svaka pohvala od mene! Samo tako nastavi i hvala sto postavljas ovakve ritmove na download!!!!
Svaka cast ima nekoliko dobrih ritmova. A po meni je najbolja dvojka. Mislim da je poslednja i zove se Sale. Hvala puno. Nisam imao skoro a ni cuo bolju dvojku za sumadiju. Veliki pozdrav.
Ne znam odakle ti ovi ritmovi te ritmove je pravio Ivica Kalimero i te ritmove imaju samo njegovi prijatelji ili oni koji su platili za njih! ritam KOSMAJAC je pravio MRCKO a DVOJKU SALE La **********! Samo sto si ih ti upropastio sa nekim tvojim nivelacijama to kod mene uopste ne zvuci tako.