Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Downloads > Ritmovi > Roland > G-70/E80/60/50

Najnoviji fajlovi
Najnoviji fajlovi
Najpopulatniji fajlovi
Najpopulatniji fajlovi
Najaktivniji uploaderi
Najaktivniji uploaderi

Download-Upload Centar www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.

Download-Upload Centar
Pocetna | Kategorije | Statistika | Pretraga
You do not have permission to download files
Ime fajla (*): Roland E50, E60, E80, EXR, G70 (550,3 KB) Download
Autor: igorkosmajac (Uploaded by igorkosmajac)
Date Added: 12.01.2009
Downloads: 530
Grade: Not Rated
Opis i spisak fajlova
Noviji ritmovi.....ROLAND
Images
None
You do not have permission to download files

Comments
bucabonton
31.01.2009 at 12:05
nema svadje izmedju Rolanda samo napred i pomazimo jedan drugom
RadeKOKI
13.01.2009 at 04:51
alo bre !! ovo su moji ritmovi, koje sam odavno postavio za download i naravno na jednom drugom sajtu, pa ovde si nasao da postavljas tudja materijal BRAVO OTKRIO SI AMERIKU !
milanbugi
13.01.2009 at 10:00
Hvala ti puno na materijalu
sinisa
16.01.2009 at 22:18
Pa sta ako je postavio,sto ih nisi ti postavio?
A nebi rekao da su tvoji posto ih nisi ti pravio.
RadeKOKI
18.03.2009 at 00:07
Kasnim, kasniiiiiiiim al nema veze, sinisa kao prvo ritmove sam poslao ovde na upload KOJI SE NIKAD NISU POJAVILI U DOWNLOAD SEKCIJI o tome sam pitao i milanceta, kao drugo ja sam radio te stilove, kao i sve sto radim sam za rolanda, jer to sto nadjem nevredi nicemu samo mi blokira instrument od "pametnih majstora svog zanata" kao trece nauci se seljacino ponasanju i nemoj samnom tako da razgovaras, posto vas ima lesinara ovde koji samo skidaju a nista ne doprinose i pale vatru po forumu a sta i kako ja radim to ovde mnogi znaju i nemam nikakvu potrebu tebi da se pravdam, prvo dokazi svoj rad pa onda prosipaj pamet. Toliko od mene POZDRAV !
srklet
12.05.2009 at 20:38
RadeKoki
Ne daj se Paliti od ovakvih tipova.... citaj 1011 Downloada i 4 uploada od 2005.godine Eto sada vidis i sam zasto sve manje ljudi uploaduju
dobre stvari na sajtu.

DownloadsII 5.1.2 by CyberRanger & Jelle
Based on ecDownloads 4.1 © Ronin

Trenutno vrijeme na Forumu 00:29

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije