Download-Upload Centar
www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
IZUZETNO MNOGO VREME PROLAZIM SA MOJ G70 I MOGU DA VAM KAZEM DA JE TO KLAVIJATURA KOJA ZAHTEVA MNOGU ZNANJA I ULAGANJA, ALI REZULTATI SU FANTASNICNI I MOGU DA VAM KAZEM DA JE TO NAJBOLJI SOUND KOJI JE IKADA NEKA KLAVIJATURA PROIZVELA.
OD DANAS SAM RESIO DA SVE PODELI SA OSTALIMA KOJI KORISTE G70 POSTO JA TOLIKO VREME SE MUCIM DA GA GO DOVEDEM DO OVO STANJE PA NE BIH HTEO DA SE I DRUGI MUSE OD PROSTI RAZLOG STO SU MNOGU UBEDJIVALI DA JE TO SRANJE OD KLAVIJATURA, ALI JA SAM DOKAZO DA NI JEDAN ARANZER MU NIJE NI DO KOLENA.
NECU DA VAM POSTAVJAM ZA DOWNLOAD SVE NA KUP ZA DA IMATA VREMENA DA TO SREDITE PA ODTAD SREDITE I AKO VAM SE VIDJA JA CU DA VAM POSTAVLJAM ZA DOWN SVAKI DAN.
to su veoma dobro uradjeni ritmovi koji dosada niko nema i ja sam ih ljubomorno cuvao za sebe. ali sa foruma yu-midi sam skinuo i dobio mnogo tako da zasluzujte svi da vam uploadujem stylove.
Mala poaska ja sam do sada u ovom mom mladom radnom vjeku ima ut ljudi koji znaju koliko godina i cenim misljenje da je roland dosta uradio na zadnjoj seriji ali da ti pojasnim prije mjesec dana sam prodao E-80 V2 koja ti je jos jaca od G-70 dat cu ti i set ako ti to nesto znaci medutim nakon nje sam uzeo KETRON AUDYA e vidis tu je tehnika trenutno rekla kraj i sve sto zamislis uradis medutim na brzinu se nje rjesio jer je toliko natrpano na nju da u pola svirke steka zamisli se itd tj bugova mali milion a radim iskljucivo live, i neces vjerovati sad radim na PA 2X PRO 256 ram 80 gb hard expan. card instal drum set os 2.01.1 itd i ovako do sada nisam radio na poslusnijoj i zasluznoj kjAVI OV O JEDNOSTAVNO PLIVA URADI SAM RITAM NA NJOJ SLOZI SI BUBANJ ILI USEMLIRAJ snimi gazu live dok radis spoji jos jenu kjavu u nju itd. itd. a vidi rolande sam svirao G-800, G-500 G-1000 kratko VA 76 G-70 E-50 E-80 V2 i ta je mozda najbliza korgu ali ne ni blizu dati joj pravu za usporedbu. No medutim roland je roland on koga nauci na one tople bojice i ako ne poslusas druge kjave ostajes uz nju vjecno. Kjava koju sam 2 puta mjenjao i bio do prije 2 godine bila najjaca po mogucnostima je bio KETRON SD 1 i SD1 + a evo sad uz ovu bebicu opet preporod.
Sigurno si dosad več našao kako ali da pojasnim ako još ko nezna.
Nisam skinuo taj Download i neznam šta sve je u njemu ali to ide tako.
Ritmovi to jest STL stave se u direktorij STYLE može i u Put New Styles Here pa i u ROMStyle.Ako ih ubaciš u neki drugi direktorij nego Style imačeš puno traženja ne različitim mjestima dok ih nađeš.
UPG stave se u direktorij Userprg a Midi File u direktorij Song i tako dalje.
Sve to možeš na karticu kopirati preko računala direktno sa spojenjem klaviature preko USB kabla.Ponekad na karticu poneki ritmovi ne daju se staviti drugčije nego najprije na FD disketu i onda sa nje na karticu nisam još dosad tražio u čemu je stvar valjda je negdje kod zaštite kojeg ritma ako je stavljena u njega.
Zatim moraš imati odključanu karticu a to uradiš tako da pored kartice izvrčeš sa onog malog plastičnog kučišta ona dva šraufa skineš i staviš prekidač na OFF.Tako je kartica odključana i možeš na nju da kopiraš sve što hočeš.Mislim da i za računalo mora biti tako neznam tačno jer ja imam stalno odključano.
No to je nešto na brzinu i ako još netko to nezna pomoči če mu a tako je i na ostalim Roland klavijaturama ili barem slično.