Download-Upload Centar
www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
Pozdrav evo jos koji sempl,ovo su svi semplovi provjereni da odlicno rade,i nadam se da ce svakom posluzit.ovo je bas finger sempl sa fantom x6 roland,ako ste imali priliku slusati orkestar borka radivojevica momak na sintu svira taj bas.poozzzdrav
ljudi ako neko ima dobar sempl prave zive violine molim vas da stavite jer ja ocigledno nisam sebican sve stavljam sto valja,pa bi mi bilo drago da neko postavi neku dobru violinu pozdrav braco muzicari......
brate hvala puno sto si postavio ali zamolio bih te ako imas dobre pratnje u pcg i set ako imas ako mozes i oces naravno da postavis na download ili ako na pp imas i moj msn bio bih ti mnogo zahvalan pozdrav