Download-Upload Centar
www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
Evo drage kolege jednog Bass-a koji sam uradio za svoje potrebe davno, davno.To vam je kombinacija bass gitare i DX bass-a.U zipp datoteci imate i primer kako to zvuci.E sada jedna mala molba:ako neko ima sempl od tamburaskog bass-a neka postavi.Ako niko nema mogao bo neko da snimi tamburaski bass iste tonove kao sto su u ovom mom bass-u, i tako 'sirovo' postavi a ja cu to posle obraditi i postaviti.Preporucene reference za snimak su:44100hz,24bit,wav. Hvala u napred i
Mana ovog basa je sto kada se pritisne dirka posle 3 sekunde staje.Moze li neko da odradi u awave studio da traje beskonacno kad se pritisne dirka.Ja nisam to nikad radio pa ako moze neko to da odradi pa da ga postavi ponovo.Probao sam u meniju da ga produzim ali ne moze.Hvala!