Download-Upload Centar
www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
casio konvertirani tvornicki za psr...ps: neki od fajlova su vec bili na sajtu ,ali su skinuti jer nisu bili stavljeni u pravu kategoriju mada su neki vec skidali i sve je bilo jasno ali pravila su pravila ,puno vise toga sam postavio(psr550,620.730,740,8000,SD1,ketron,itd)al i je skinuto sa sajta.A jos imam toga dosta mada nije namjensko za narodnjake,mada sam i toga svojevremeno puno postavio,no nekome je mozda bas ovo trebalo ,tko ce svima ugodit,ali sad vise nemam volje ,do daljnjega pozzzzz