Download-Upload Centar
www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
Bez ikakve ljutnje ritam nije dobar Intro 1 i intro 2 ne sviraju dobro nesto nije dobro podeseno! Kod zavrsnice intra 1 on ode u skroz drugi tonalitet original pesma ide iz E-mola kad drzim E-mol na intru 1 on sve lepo odsvira ali,na kraju kao da to vise nije E-mol a intro 2 samo lepo svira iz Dur-a. Nista lose nisam mislio sa ovim sto sam napisao ne zelim da se kolega Marko Kraljevic uvredi ako mozes i ako znas popravi to. Hvala i veliki pozz!
nema ljutnje ,pokusao sam izaci u susret svima koji imaju starije modele korgovih aranzera..ako nije nesto u redu sa ritmom,to je do style worksa.kod mene u pa800 ,ritam radi perfektno..jbg odustajem vise od bilo kakvog konvertovanja,izgubio sam ceo dan da probam ovo srediti.ako ovo nije upotrebljivo,neka moderatori obrisu upload,da ne smeta
jedan nacin koji moze biti uspesan je da ritam ili celu banku style od pa800 ucitas u Pa80StyleToMidi program,jer on garant otvara i favorit banke od pa800,
pa da sve CV ritma (koji zelis konvertovati) delove pojedinacno exportujes kao midi CV,program automatski dodeljuje naziv chord varijacije svakom delu kao v1-cv1 itd..kada ove delove imas kao midi informacije,onda je lako... dalje mozes nastaviti rad u u style worksu,mozes u samoj klavijaturi da importujes,a trebalo bi da moze i sa kat2000.
direktan konverter iz pa800 u neki drugi format nemoze sa ovim sadasnjim programima.