Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Downloads > Ritmovi > Korg > Korg Pa1X

Najnoviji fajlovi
Najnoviji fajlovi
Najpopulatniji fajlovi
Najpopulatniji fajlovi
Najaktivniji uploaderi
Najaktivniji uploaderi

Download-Upload Centar www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.

Download-Upload Centar
Pocetna | Kategorije | Statistika | Pretraga
You do not have permission to download files
Ime fajla (*): korg pa1x-insomnia (4,8 KB) Download
Autor: Unknown (Uploaded by Marko_kraljevic)
Date Added: 10.03.2010
Downloads: 218
Grade: Not Rated
Opis i spisak fajlova
Images
None
You do not have permission to download files

Comments
aleksicsasa
28.08.2010 at 00:34
hvala
dusanmiljus1
10.03.2010 at 17:35
Bez ikakve ljutnje ritam nije dobar Intro 1 i intro 2 ne sviraju dobro nesto nije dobro podeseno! Kod zavrsnice intra 1 on ode u skroz drugi tonalitet original pesma ide iz E-mola kad drzim E-mol na intru 1 on sve lepo odsvira ali,na kraju kao da to vise nije E-mol a intro 2 samo lepo svira iz Dur-a. Nista lose nisam mislio sa ovim sto sam napisao ne zelim da se kolega Marko Kraljevic uvredi ako mozes i ako znas popravi to. Hvala i veliki pozz!
Marko_kraljevic
10.03.2010 at 19:44
nema ljutnje ,pokusao sam izaci u susret svima koji imaju starije modele korgovih aranzera..ako nije nesto u redu sa ritmom,to je do style worksa.kod mene u pa800 ,ritam radi perfektno..jbg odustajem vise od bilo kakvog konvertovanja,izgubio sam ceo dan da probam ovo srediti.ako ovo nije upotrebljivo,neka moderatori obrisu upload,da ne smeta
dusanmiljus1
10.03.2010 at 22:50
Druze a koji ti konverter koristis kad konvertujes sa Pa800 na neke druge aranzere!
Marko_kraljevic
11.03.2010 at 01:04
jedan nacin koji moze biti uspesan je da ritam ili celu banku style od pa800 ucitas u Pa80StyleToMidi program,jer on garant otvara i favorit banke od pa800,
pa da sve CV ritma (koji zelis konvertovati) delove pojedinacno exportujes kao midi CV,program automatski dodeljuje naziv chord varijacije svakom delu kao v1-cv1 itd..kada ove delove imas kao midi informacije,onda je lako... dalje mozes nastaviti rad u u style worksu,mozes u samoj klavijaturi da importujes,a trebalo bi da moze i sa kat2000.
direktan konverter iz pa800 u neki drugi format nemoze sa ovim sadasnjim programima.
dusanmiljus1
11.03.2010 at 12:37
Hvala ti mnogo.Konacno neko da mi lepo objasni o cemu se radi. Veliki pozzdravv za kolegu Marka Kraljevica!

DownloadsII 5.1.2 by CyberRanger & Jelle
Based on ecDownloads 4.1 © Ronin

Trenutno vrijeme na Forumu 17:46

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije