Download-Upload Centar
www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
u ovom trodjelnom mega setu ima ritmova za g800,600,1ooo,E300...itd, boja,terca,za domacu narodnu i orjent glazbu ,mislim da je to odlican set za svakoga ponesto i poklon za rolandase obzirom da ja sviram Yamahu.uzivajte pozzzz!
neki clanovi a tako su mi neki pisali imaju ogranicenje do 8mb.ali to moras pitati yu-team zasto.ali evo veceras sam postavio novu sariju koju ces vjerojatno moci skidati cim je stave kolege na download-mozda vec danas ili udji u moje uplaud fajlove i skidaj odmah.pozzzz
Pozdrav Nikola Janic verovatno. Molim te na stefe@open.telekom.rs posalji mi ovaj materijal za rolanda. Verovatno imas i jos neso novije s obzirom da si ovo postavio ranije. Posto si mnogima pomogao jedna pomoc vise gore dole nije na odmet. A ja cu sigurno donirati ovaj sajt samo posto nemam kartice jer smo mi muzicari uglavnom nezaposlena radnicka klasa, samo da nadjem nacina. A postavio sam moje najbolje setove a ne kao vecina parcijalno i da se kaze da su aktivni.