Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Downloads > Kompletni setovi > Roland

Najnoviji fajlovi
Najnoviji fajlovi
Najpopulatniji fajlovi
Najpopulatniji fajlovi
Najaktivniji uploaderi
Najaktivniji uploaderi

Download-Upload Centar www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.

Download-Upload Centar
Pocetna | Kategorije | Statistika | Pretraga
You do not have permission to download files
Ime fajla (*): Roland MEGA set (8,66 MB) Download
Autor: nikolajanic1 (Uploaded by nikolajanic1)
Date Added: 06.05.2010
Downloads: 87
Grade: A+
Opis i spisak fajlova
u ovom trodjelnom mega setu ima ritmova za g800,600,1ooo,E300...itd, boja,terca,za domacu narodnu i orjent glazbu ,mislim da je to odlican set za svakoga ponesto i poklon za rolandase obzirom da ja sviram Yamahu.uzivajte pozzzz!
Images
None
You do not have permission to download files

Comments
zujo
13.05.2010 at 11:50
može li tko skinut ovo i stavit na rapid,megaupload,ili speddyshare...hvala!!!
kiki_kiki
07.05.2010 at 00:17
zbog cega nemogu skinuti ovaj set

nikolajanic1
07.05.2010 at 00:32
neki clanovi a tako su mi neki pisali imaju ogranicenje do 8mb.ali to moras pitati yu-team zasto.ali evo veceras sam postavio novu sariju koju ces vjerojatno moci skidati cim je stave kolege na download-mozda vec danas ili udji u moje uplaud fajlove i skidaj odmah.pozzzz
nikolajanic1
09.05.2010 at 08:29
Eto!
Vule
09.05.2010 at 01:27
Za sva vaša pitanja potražite odgovore na forumu...hvala
aquanox
10.08.2010 at 02:48
jel ovo moze na roland em 55 ?
nikolajanic1
28.08.2010 at 18:10
moze
stefe
09.01.2014 at 16:36
Pozdrav Nikola Janic verovatno. Molim te na stefe@open.telekom.rs posalji mi ovaj materijal za rolanda. Verovatno imas i jos neso novije s obzirom da si ovo postavio ranije. Posto si mnogima pomogao jedna pomoc vise gore dole nije na odmet. A ja cu sigurno donirati ovaj sajt samo posto nemam kartice jer smo mi muzicari uglavnom nezaposlena radnicka klasa, samo da nadjem nacina. A postavio sam moje najbolje setove a ne kao vecina parcijalno i da se kaze da su aktivni.

DownloadsII 5.1.2 by CyberRanger & Jelle
Based on ecDownloads 4.1 © Ronin

Trenutno vrijeme na Forumu 16:40

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije