Download-Upload Centar
www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
nemam roland da probam ,nazalost verovao sam onom ko je postavio na jednoj drugoj stranici da je fajl ispravan i postavio da nesebicno obradujem rolandase ,no mnogi drugi setovi su bili ispravni teski dvadesetak mb-a,na moj trosak.biti cu fin i samo reci izvinjavam se ,a to sam rekao i Vaxteru od sad ako uopste postavljam samo od yamahe postavljam.jedino nerazumijem zasto se nebrisu neispravni nego npr greskom krivo postavljeni iako i tu ima nejasnoca? za raspravljanje na forumu bas nisam ,volim samo rad.pozzzz
E stvarno ne kontam likove koji postavljaju, nesto sto nije ni probao nit zna sta je to uopste, ni jedan ritam od ovih koji si postavio ne valja niti izlazi kako treba.