Download-Upload Centar
www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
Drugari Ovo sam dobio uz klavijaturu kad je burazer kupovao,trazio sam na forumu i nema pa da poztavim...
Nadam se da ce vam koristiti,a postavi jos 30-ak setova al na rapidshare.pozzzz
Ima druze.
Bez ljutnje ali dajte jos jednom ako nije problem napisite sta stavljate.
Ima mali programcic sa kojim mozete to da odradite.
Bezveze nabijamo download i kad skinemo nema nikakve svrhe, sve je vec vidjeno.
I zato kolege koji hoce da skinu ovo neka znaju da tu ima turskih ritmova koji su vec odavno vrte ovde.
Bez ljutnje, i pozdrav!
I ja se slazem sa @dekipa.Treba da postave pravilnik za donwload ili da izaberu moderatore koji ce samo to raditi i kada propusta fajlove da napise sta sve sadrzi u njemu.Evo ja biram sebe(salim se malo ali sto da ne).
Inace u ovom setu ima uglavnom ritmovi kao sto su 9/8,2/4,4/4,6/8,7/8 toliko da ljudi znaju sta sve set sadrzi.
Pozdrav.
Kolega Koja kad smo vec kod linkova na rapidshare, ja sam nedavno stavio 3 seta, kompletnih za korg pa 800.Kontaktirao sam moderatore da ih pitam da li smem da postavim linkove da skidaju ljudi, posto su dobri setovi, iz Bugarske, medjutim ne javljaju mi se moderatori.Pitam iz razloga da ne popijem bananu ako postavim samo linkove.