Download-Upload Centar
www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
Nikolajci svaka cast za ove ritmove a posebno dva si uradio super. Jesi li ih stvarno uradio na yamahi?
Ako je tako, jos jednom svaka cast. Poz. od Nermina.
jer ritam sa introm za sto je koristen za neke dijelove kupljen program uz rad na yamahi s900 ,za neke je to reklama a takvih ritmova na sajtu ima milion,iako ja ne trgujem muzickim materijalima,zelim samo da pomognem drugima ali stalno mi se brisu neki fajlovi, izgleda da je to nesto osobno.a ujedno vjerujem da te iste ritmove oni koji brisu koriste za sebe .ali oni ce vec naci protuodgovor i razloge itd .pa ti procijeni.
Svaka tebi cast. Ti idrugi koji se trude da podjele sa drugima a oni drugi neka preispitaju svoju savjest.
U svakom slucaju pozdrav tebi i nasim kolegama muzicarima.
Neka smo svi mi zdravi i zivi a ostalog ce biti.
Pozdrav id Nermina.