Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Pretraga Foruma

Rezultat od 1 do 6 od ukupno 6
Pretraga je trajala svega 0,00 Sekundi.
Pretraga: Postovi od: SubSonic
Forum: Yamaha 31.03.2012, 21:20
Odgovori: 2
Broj Pregleda: 2.354
Upisano od SubSonic
Nisam sa MM8, ali jesam sa MM6 ... najavljena kao...

Nisam sa MM8, ali jesam sa MM6 ... najavljena kao Mini Motif nit je mini, a jos manje motif. Naravno, kad je Bert Smorenburg predstavi na YouTube prosto ne mozes da docekas da das pare za nju, ali u...
Forum: Studijski Hardware 27.01.2012, 18:13
Odgovori: 35
Broj Pregleda: 12.201
Upisano od SubSonic
I ja dajem glas za RME Babyface - kakvo malo zlo...

I ja dajem glas za RME Babyface - kakvo malo zlo :). Mislim da se i RME Fireface 400 moze naci polovan za tako neke pare (ali sumnjam kod nas, mozda AT, DE...). Steta sto Apogee Duet ne moze na Win....
Forum: Studijski Hardware 27.01.2012, 01:26
Upisano od SubSonic
Efekti koje dobijes uz karticu (kod lexicona je...

Efekti koje dobijes uz karticu (kod lexicona je to reverb mislim) ti bas i nece mnogo znaciti jer ima mnogo free efekata koji rade bolje (a o ovim sto se kupuju da i ne pricamo). Obicno ti dodju neke...
Forum: Studijski Hardware 27.01.2012, 00:32
Upisano od SubSonic
Ima i Lexicon 1 mic + 1 instrument preamp (za...

Ima i Lexicon 1 mic + 1 instrument preamp (za gitaru ti treba Hi-Z ulaz tj. instrument input, pod uslovom da hoces da gitaru ubodes direktno u kartu). EMU 0204 sa druge strane 2 Hi-Z ulaza (Hi-Z=high...
Forum: Studijski Hardware 26.01.2012, 22:24
Upisano od SubSonic
Lexicon Alpha radi pristojno na Win7 64bit, za...

Lexicon Alpha radi pristojno na Win7 64bit, za razliku od EMU-a (0202, 0404) ciji drajveri prave probleme (internet je pun prituzbi, na XP problema nema). Ja bih licno izbegavao Behringer i CME....
Forum: Produkcija i postprodukcija 24.03.2009, 10:03
Odgovori: 4
Broj Pregleda: 3.183
Upisano od SubSonic
Taman ja hteo isto da nakucam. To je vise za...

Taman ja hteo isto da nakucam. To je vise za DJ-ing (ili za kicenje tudjim perjem sto rece intersite), ono isprogramirati na trigere/pad-ove i u toku "necega" pustati... inace taj Elastik ima gomilu...
Rezultat od 1 do 6 od ukupno 6

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:44

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije