Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Pretraga Foruma

Rezultat od 1 do 10 od ukupno 10
Pretraga je trajala svega 0,00 Sekundi.
Pretraga: Postovi od: Stexman
Forum: IT Sektor 26.02.2012, 11:17
Odgovori: 29
Broj Pregleda: 11.300
Upisano od Teodor
Ja sam imao ovakav kabal i radio je savrseno, dok...

Ja sam imao ovakav kabal i radio je savrseno, dok nisam slomio ovu bazu na sredini. Sada sam narucio isti ovakav i cekam da stigne.. Nemam nikakvu zamjerku. Jos nekoliko ljudi znam koji imaju ovaj...
Forum: IT Sektor 26.02.2012, 03:23
Upisano od tranzit
Nisam koristio taj USB to Midi pa ti ne mogu reci...

Nisam koristio taj USB to Midi pa ti ne mogu reci nista u vezi sa njim. Uglavnom, problem kod pojedinih USB to Midi interfacea je da nisu u stanju da uvijek "prerade" svu masu podataka koja prolazi...
Forum: IT Sektor 26.02.2012, 02:16
Upisano od sell
druze, koristim bas ovaj Midi Usb sa slike,...

druze,
koristim bas ovaj Midi Usb sa slike, kupio sam ga novog u prodavnicu i mogu ti reci da sljaka bas onako kako treba...
prezadovoljan sam... :)

pozdrav
Forum: Muzički Software 21.02.2012, 01:59
Odgovori: 18
Broj Pregleda: 4.703
Upisano od marko87
Potrazi po netu , ima i ovde na forumu sigurno u...

Potrazi po netu , ima i ovde na forumu sigurno u download sekciji semplove u KMP i KSF formatu , to je za tritona. To mozes preko Awave da iskonvertujes u soundfont, i vec imas kontakt player i u...
Forum: IT Sektor 21.02.2012, 01:43
Upisano od tranzit
Midi preko Game porta je dosta problematican za...

Midi preko Game porta je dosta problematican za ozbiljni audio rad. Odaberi neki USB to Midi kako valja a o latenci se ne brini, nju ti sigurno neces cuti. A zar nema taj tvoj masterkey vec USB to...
Forum: Muzički Software 07.02.2012, 01:33
Upisano od vingula
Možeš preko Awave-a konvertirat korgove semplove...

Možeš preko Awave-a konvertirat korgove semplove u SF2 format i u FL Studiju imaš pluginove FL Soundfont Player i DirectWave, oni otvaraju SF2, efekte si dodaješ po ukusu.
Forum: Muzički Software 06.02.2012, 20:23
Upisano od tranzit
Ne postoji VST koji ce "ucitati" Triton format....

Ne postoji VST koji ce "ucitati" Triton format. Te harmonike koje imas u Kontakt formatu cec najnormalnije ucitati u Kontakt ili Kontakt Player koji ces orvoriti u FLu. Sta ima tu nejasno ?
Ovo...
Forum: Studijski Hardware 06.01.2012, 03:16
Odgovori: 9
Broj Pregleda: 3.461
Upisano od tranzit
Reci mu da ne zna sta prica i da blage veze nema...

Reci mu da ne zna sta prica i da blage veze nema o svemu tome pa je bolje da te sto manje savjetuje. Najbrzi interface odnosno Bus u jednom PC sistemu je upravo PCI odnosno (sada novi) PCIe Bus. Ovo...
Forum: Muzički Software 21.11.2011, 18:08
Odgovori: 4
Broj Pregleda: 2.159
Upisano od zukae
Primjetio bi ti promjenu tonaliteta. To ti se...

Primjetio bi ti promjenu tonaliteta. To ti se zbog progresije akorda promjenili intervali usred pjesme, ili se obrnula gornja u donju tercu ili obratno. Sta ti mozes da uradis u Decabuddy? Mislim da...
Forum: Muzički Software 17.11.2011, 19:03
Odgovori: 4
Broj Pregleda: 2.159
Upisano od acikadj
Da pokušamo laički. Kao što zukae reče jako je...

Da pokušamo laički. Kao što zukae reče jako je bitan tonalitet, ali o tome kasnije. Prvo treba podesiti Decabuddy da peva tercu na koju smo mi ovde navikli (ja bih je nazvao klasična terca). Najčešća...
Rezultat od 1 do 10 od ukupno 10

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 10:48

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije