![]() |
....
grandia to ga samo ja zove tako Bata Boke tako sam naucio jos od pre 3-4 godina i tako ostalo. E sad dali mozes i ti tako da ga zoves to ga pitaj.
A za pevaci se slazem sa Milancetom necemo da ih slusamo jer kod nas definitivno fale pevaci a za dobre pevace necu ni da pricam. Tako da bata Boke stavi koji hoces snimak ili ti pesmu.;) |
ovo moram da objasnim - a kome je smeshno nek se smeje =))
bokiveliki, druze, ja kazem bobanu010 "BATA" posto je malko stariji od mene, to je za mene respekt prema starijim ... jeste da boban nije mnogo stariji al ipak je za mene bata :D tu su jos i bata svirko, bata nesabend ... na vlaskom "bata" znaci "naná" i kaze se kad se obratis nekome ko je stariji od tebe a nije toliko star da mu kazes "ujko" a sto on meni kaze "bata grandia/predrag" - to ne znam :"> najbolje da zaboravimo ovo inace ispadamo u kic i svako ce drugome da kaze "BATA" =)) pozdrav |
Dobri snimci Bobane,sad sam malo preslusao.Bio sam na moru 8 dana pa me nije bilo.Batke grandia,ja volim kad me zovu bata nesa,:lol: nego,ima li neki GW8 na prodaju,i ja bi jos jedan da kupim.Drago mi je sto si zavrsio poso bez mene.Pozdrav
|
....
Znaci Neso i ti bi GW 16. Al ce da postane ta klavijatura popularna.:lol:
Grandia ozbiljno si me shvatio trebao sam da stavim smesak ali nema veze sad.:D |
@Grandia
Kod nas je obicaj da brata zovemo bata,a cesto se upotrebljava i kako bi smo osobi kojoj se obracamo ukazali posebno postovanje. @Nesaband Odmah kaci neki snimak,da vidimo kako je bilo.Ne zaboravi Miru,moze i sa plaze nema da se ljutimo!:lol: Inace bata Jefta je zavrsio ceo posao oko razmene klavijatura i ovom prilikom mu se ponovo zahvaljujem. |
nemam sta da kacim,ni Miru ni snimke.Lepo smo prosli,isplaceni smo korektno a sto se tice sezone,bate ,crna gora je pukla samo tako!!!Dok sam ja bio tamo nije bilo ljudi tako da smo dva dana ranije dosli tj ja kuci,(Mira je ostala u Tivtu da sunca zevalicu=)))sa jednom nasom koleginicom.
sve u svemu lepo je bilo. |
Shteta Neso,a ja se ponadao....
Evo jedna pesmica,ali nemojte da kazete da vas nisam upozorio... <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/g79zPW1YBEE&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/g79zPW1YBEE&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> |
Pevanje nije toliko lose,svirka je o.k. ali mi se ne svidja kamerman.......treba malo da snima i muziku ponekad.;)
|
Lepuškasta mlada...:D
|
Vule....djavle....i ti volis punomasne.=))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org