![]() |
Ljudi moze li ona papuca EC-5 na PA 600 da funkcionise
|
Nemoze zamo Midi Papuce !!!
|
E jbg,hvala
Dodato: Znas mislio sam da mogu da minjam boje ili file inn ili start stop i tako |
7 Privitaka
Spuštene dirke.... Bruka kako su sada brze..... Detaljnije sutra kada budem imao vremena. Ukratko profesionalno je odrađeno. Sa kvalitetnim filcom, koji će nadživeti fabrički i skup je do besvesti ( dobio) ....
|
Sta je ovo tegovi ili sta
|
Na neki način da. PVC pločica je u pitanju ( 6 pločica ). 4,8 grama. Probao sam sa tegovima koji se inače stavljaju od 10 grama ali nisam dobio ništa. Kada sam spustio dirku i stavio 10 grama, jeste dirka bila teža i lepša pod prsima ali nije bila brza, plitka i spora. Tako da što se mene tiče više od 5 grama meni ne odgovara. Sada je dirka plića, primetno teža i brza. Slike jesu šmrljave izvinjavam se na tome, ali vidi se suština.
Dodato: . . Slikao sam hod dirke, možete samo izračunati koliko milimetra ima sada hod... Završava se tačno na kraju donje debljine dirki..... (pritisnuta dirka).... |
Jel sačuvana dinamika?
|
@Boban onda bi ti preporucio da uzmes Behringer FCB 1010 to ti je Midi Foot Controler :)
@rolandx gde mogu da se nabave te Ploce i jel si stavio i na crne dirke tegove. |
Hvala bogy pogledacu sta je to
|
Citat:
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org