![]() |
Vidim ja nema odgovora na moja pitanja. Neznam zasto kolege postavljaju razne YT linkove? Nema druge nego sutra upregnuti konja i pravac Just Music hahaha.
|
de neka neko iz knjige update napise ovde po brojevima tacno po redu sta sve trebaa. svako je izgleda po svom instalirao..
|
Citat:
|
briste blede bjele semplove u sound record ... pa nece zablokirat nikad,. meni nije pa4x jos kako su uredni semplovi za sad,
|
Citat:
Ako se ove upute usporede s postupkom koji je napravio i opisao @blackman, onda on nije odradio brisanje User memory. Kod ovakvih stvari nije dobro zanemariti upute i postupak odraditi po vlastitom nahođenju. Pogotovo zato jer se ovaj Update radi na nešto drugačiji način od prijašnjih. I onda će se pojaviti tkz."bug", pa će biti kriv Korg i svi ostali, a ne onaj tko nije odradio posao kako treba. @keyboard - Tebi je klavijatura radila besprijekorno. Član @korg18 je zorno opisao problem koji mu se dogodio, isti je provjeren u trgovini i na drugom modelu kojeg je dobio u garantnom roku, problem se ponovio. To su potpuno različita iskustva, a ne dezinformacija, kako ti kažeš. |
Kolega casper nisi dobro procitao moj post uradio sam fabricki restore prije instalacije os stim sam ocistio user momoriju i semplove
|
Citat:
|
Blackman: Restore se mora odraditi poslje ucitavanja OS ...kolko se sjecam mozda je tu problem
|
Pa da to nisam uradio poslije podizamja sistema vec sam odmah vratio svoj bekap ali evo danas sam uradio restore a inace nisam primijetio nikakve bugove sve radi kako treba zasad
|
Danas sam bio prisutan pri ucitavanju novoga Os u sva tri Korg Pa 4 modela international, musikant i orijental( Just Music Minhen).Nije bilo nikakvih problema i blokiranja poslije ucitavanja- normalno ako se sve uradi po uputstvu.Korisnici Korga ce moci bolje reci o poboljsanjima.Nova grafika je stvar ukusa, nekome se svidja- nekome ne.
Ja i dalje cekam Pa 5. |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org