![]() |
imas dobre kutije... u mene su isto sve behringer, samo sto su basovi 18" a ove gore 15" kockaste... ubijaju, :))
|
Toni, bolji ti je monitor nego svo ostalo ozvucenje.:P:D
|
1 Privitaka
Evo kako mi je izgledala scena 2008. :)
|
He,he Betovene poznat mi je nesto ovaj stalak...
|
Jel taj? ;) :)
Taj se namlatio para, i kod tebe toliko da uzme, mozes da ga bacis a ja da vodim na jagnjetinu... :) |
Citat:
|
@Beethoven
Kolko opreme za one-man band,dok postavis prodje te volja da sviras jos na +50C....AL zato pretpostavljam,kad pocnes ne umes da se manes!:lol: Koji su ti ovi mali zvucnici koje koristis za monitoring i kako rade? |
Citat:
|
@Boban010
Boki, druze, to je setup iz 2008. godine... Nemam vise tu opremu. A monitori su bili Electro Voice Zx1. Odlicno rade, kutije ko bombona. Bio one-man ili bio 10-toclani bend, basta stadiona mora da se ozvuci kako valja. Kao sto vidis, sve kutije su levo i desno od mene postavljene, sad druge strane (ne vidi se na slici) postoji jos toliko. Slusaju me zena i deca kuci komotno i znaju kad zavrsim, ne mogu u shvaleraj... :) A ako ja sebe ne zadovoljim, necu ni goste. @maestro79 To je Proel-ov stalak za gitarsko pojacalo samo sto sam mu ja skratio gornje cevi i polozio ga. Odlican stalak, na njemu su bili i PowerMate600/2 i PowerMate 1000/2. ;) Ovaj Soundcraft je za njega pi..kin dim... :) Inace, ja nisam ni primetio kad mi je na jednom nastupu prisao klinac sa caletom i kaze "Vidi tata, stalak za klavijature, stalak za mixer i stolica - ceo komplet". Pogledam ja, reko, "Pazi stvarno, nisam ni primetio". :) A lepo izgleda kad je sve ista firma i bude komplet. Sad je tu Spider Pro umesto Proel-a ali dobro... :) |
2 Privitaka
Nadam se da se moderatori nece naljutiti, sa iste svirke... Lete tauzenke samo tako... :)
Sa ovim slikama se tek ima potpun utisak mog radnog prostora... :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org