YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Mrzim... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=3609)

munjabend 19.07.2009 03:35

mrzim kad se posle tezge napijem i kad me daciceva murja navata pijanog da vozim auto i to dva pita u roku od nedelju dana =)) :lol: ODE DOZVOLAAAAA

harepa50 19.07.2009 15:36

###a kad vam pjevacica pjevusi forspil u isto vrijeme kad ga vi svirate? :)###

Hehe druze, i to sam naveo samo sa pjevacem...al stvarno iritira...:)

Dell 19.07.2009 15:40

a jos ono kad se tako dere preko mikrofona tako glasno, a ti sebe ne cujes kako sviras forspil i ono gadjas tipke napamet i zavrsis negdje 7-8 tonova vise ili nize nego gdje treba :D To nam kolege mozda pevaljke i pjevaci pokusavaju krasti posao, majku mu onda ni ne moram svirat forspil neka ga ona pjeva :D

harepa50 19.07.2009 15:49

Ma ja samo udaras pratnju, akorde ili bas i kontru...:D

jeftabgd 19.07.2009 17:57

Kad je mnogo vrucina a nisam poneo stvari da se presvucem pa pocnem svirku sav ulepljen i mokar.Kad mi mladenci traze pesme od Billy Idola i Adama Anta a treca pesma bude Moj zivote ,zivoticu.Ima mnogo stvari koje MRZIM da bi mogao da se setim za kratko vreme.

b.o.Y.c.h. ČK 19.07.2009 23:24

- Mrzim ljude koji dođu i kažu:"Imaš onu pjesmu" ili "daj pusti ovo ako imaš", odmah popizdim i velim nemam tu pjesmu ali mogu samo odsvirati...
- Mrzim dok me ljudi za*jebavaju (sviram u duo) gdje su mi bubnjevi
- Mrzim dok niko ne pleše, dok svi bulje ko bikovi u šarena vrata..I na kraju kažu da sve to mi puštamo da je to buisness
- Ljut sam na samog sebe dok počnem u krivom duru svirati, i onda me gitarist hvata do pola pjesme :)
- Živciram se dok znam odsvirati pjesmu, a nemam rijeći
- A najviše od svega me ljuti kad ne možemo složiti pravi saund i dok nešto rikne

No.1 20.07.2009 00:20

Citat:

Originalno postovano od munjabend (Post 94553)
mrzim kad se posle tezge napijem i kad me daciceva murja navata pijanog da vozim auto i to dva pita u roku od nedelju dana =)) :lol: ODE DOZVOLAAAAA

Suti ne pricaj...i mene ode na 3 meseca

skoricnik 20.07.2009 00:24

Mrzim kada klavijatura zakuca kada svirka dostize vrhunac, tj. svi se dizu, lete novci, case...:mad:

Vule 20.07.2009 02:40

...al' kad treba da krenem na svirku,onda mrzim ceo svet...

martinez 20.07.2009 08:36

sa svima se slažem svaka čest malo stara tema al pravajer nije u ovom poslu sve tako sjajno
- ja mrzim kad pjevam na svadbi već 5-6 sati a onda niđe nekakav kolega koji ko slučajno baš tad ne radi pa bi ko otpjevo nešto a ima takvih baš mu je jedan prijatelj reko da navrati bit će tu u svadbi onda prijatelj je dobar sa mladoženjom pa kažu da može zapjevat onda oon oće pokazat svoje kvalitete al ne hebem više takve neide care ovde ja radim večeras.
- kad pjevačici na gažu dođe muž ili momak pa malo popije i proradi ljubomora pa joj razbije mikrofon pred gostima a mislim da i ona to mrzi
- kad dođu na svirku kolege koje razvaljuju pa sa gazdom pričaju kako ovi što sviraju nemaju pojma a oni su ko baš slobodni a puno su bolji
-kad muzičari rade ispod svake cijene samo da mogu pričat kako imaju posla ja razmišljam ovako bolje u jednoj svadbi uzet 500 € nego u dvi doduše u subotu smo nas tri imali svaki po 400 al hajd sad
-kad gazda počme da se mješa u poso i da govori šta da se svira
-kad sviramo akustiku u pratnji a ljudi govore možel to malo jače
-kad dogovaram svadbu i kažem cijenu onad traže da se svira i pratnja preko dana za iste novce
-kad pijana budala plati pjesmu i ti mu je otpjevaš a on nije čuo pa traži ponovo
-i uglavnom počeo sam da mrzim i ovaj posao nažalost a sve je počelo iz ljubavi prema pjesmi al šta ću treba mi lova
-mrzim one koji ovdje poskidaju semplove i boje pa ih prodaju kao da je njihovo
- al volim brate kad je veselo gdje sviram gdje su gosti raspoloženi za veselje u početku sam volio kad dobijemo aplauz al sad više volim pare

Trenutno vrijeme na Forumu 14:35

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org