YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=40)
-   -   Svirka i alkohol... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4637)

drmitavet 30.07.2008 22:54

E sad ako cemo o dopingu,ja mislim da je najbolja za doping vutra,i to neka lagana koja vozi...Iz vise razloga:1.Ne krlja jetru ko svi ovi gore fini napitci
2.Ne moze da se predozira
3.Ne boli te u podne glava kad se probudis
4.Ne popusis uz nju 5 kutija cigara
5.Ne proliva se po instrumentu
6.Svi cevce iz ekipe,a ti pijes Vita-sok,i svi misle da ti nije dobro posto se smejes iz nepoznatih razloga,a ne pijes alkohol..
7.Ne moras na pishanje svaku pauzu
8.Svaka ti je pesma koju sviras dobra
9.Sta je falilo Bobu Marliju(dok je bio ziv)
10.I Zan Misel Zar duva-pouzdana informacija
11.Neces u ranu zoru da das miliciji sav pazar
12.Da cujem,jel treba jos neki razlog...??????

neconix 30.07.2008 23:28

=))=))=))=))!!!!!!!!!

MilaN B.N.S 31.07.2008 00:14

Vutra.....

To mi nesto poznato.
Zasto muka,zasto bol kad postoji alkohol....
@ Drmitavet.
Onaj ko je karakter moze da uzme svasta i da proba.
Ali,znas i sam kako se nastavlja dalje posle 8.-og razreda,cigara,alkohola,vutre,i sta onda posle ide.....?
Koka,marihuana,itd. A sam kazes pre onim Skoricnikom,nemoj pred detetom,ono kad sam rekao za Skymusic,i pistolj,tad sam dobio i opomenu,a pogledaj sad ti pricas o vutri i svirci. Niko nista nije dobio dobro od toga.

Vaxter 31.07.2008 00:14

Jbg, ali chovek mudro zbori... :))
Jbg, ako chovek nije karakter, zajebace se i sa alkoholom gore nego sa vutrom...
Sve to ista govna, i najbolje bi bilo da ne koristimo nishta od toga...

MilaN B.N.S 31.07.2008 00:33

Karakter.....

Zavisi kako ko,ali vecina sto ti kazes,ma ajde sto mi to koristimo,ali sto uvek ono nas na kraju iskoristi......=))

drmitavet 31.07.2008 00:46

Naravno Vaxteru,u tome i jeste poenta...Zato sam i napisao ovo o vutri zezajuci se.Ni pice ni duvka nisu mnogima koje ja znam donele dobro,samo zavist.A u osnovnim skolama je javna tajna da klinci duvaju sve u sesnaest,nazalost bez mnogo preterane zelje da se na tom planu nesto uradi.To da li ce neki klinac da se navuce na pice ili duvku,ili ne daj Boze nesto gore,iskljucivo zavisi od fenotipa,tj.vaspitanja i porodice na prvom mestu.Mislim da je nas Skoricnik,sudeci po dijalozima,jedan pametan momak,i da se nece nikad latiti tih stvari.A ako slucajno budemo culi nesto,idemo sa kaisem kod njega kuci,da mu skinemo gace i da ga posadimo na koleno...Mislim da ipak to nece biti potrebno...

Alix 31.07.2008 08:21

Čuj sad Alix-a s glupim pitanjem...Ali mislim da pola kolega iz inostranstva ko i ja ne znaju šta je VUTRA?

neconix 31.07.2008 08:47

Marihuana!:D

MilaN B.N.S 31.07.2008 09:43

Marihuana.......

Alix,najgore je sto neki ni ne znaju a koriste,ili kao u smislu,a zasto i to da ne probam,imam drugara,bolje reci komsiju koji je tako krenuo.
Ali za tebe se ne bojim jer mi muzicari nemamo vremena za to,da kazem.
Zar ne ? ?

Alix 31.07.2008 11:14

Nedo Bog NIKADA!!!
To je NAJGORE što čovjek može sebi priuštiti...
Sramota da se spominje da ko to troši,svako od nas ima mnogo važnijih rupa da zapuni novcem nego da plaća tu slamu...Imo sam rođaka (Stričević od mog oca kojeg ime neću spomenuti) koji živi u Igisu (Švicarska) i sad je u domu za ovisnike....Zbgog čega?Kad smo bili mali pušio je cigare,kad sam bio srenja škola vuko je travu i snifo i sad prije godinu dana doživio je epileptični napad koji je posljedica predoziranja...I šta je napravio od sebe?Običnog jadnika za kojim žali cjela familija i kojima samo pravi nepotrebne sikiracije...SRAMOTA da se govori...

Trenutno vrijeme na Forumu 14:14

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org