![]() |
Da se pridruzim i ja sa mojom makinom PSR S710 B-)
|
Pozdrav svim kolegama ja pomalo baratam sa psr-om 1100
|
poz za sve ljubitelje yamahe,imam tyrosa 1
|
psr 9000
Citat:
|
Eh ti PSR aranzeri ............. heehe al, odrade poso , Samo treba dobro ga upoznati i to je to
|
pozdrav kolege,sviram 4 godine na psr e 303,pre 3 meseca sam kupio psr 1100,sredio,i ofarbao sam je u crno,ne pise nista ispod dugmica,al dobro je poznajem tako da mi ni ne treba :)) yamaha aranzer extra!!! + korg solo i pobedismo :D pozdrav
|
Cao narode!Ja sam iz Beograda,moja masina je PSR S900...korgove ne volim,imaju plastican zvuk,kao saksije su :D to je moje misljenje... :) na PSRu sam skoro 2 godine i prezadovoljan sam...Sam sredjujem i pakujem ritmove,uploadovacu uskoro,videcete...i bojama sam zadovoljan,mada bi mi dobro dosle neke nove =) toliko ukratko,samo da predjem ovih 25 postova,pa da pocnem da skidam i vase fajlove :D
|
Pozdrav svim kolegama. Eto i ja da se prikljucim... Sviram psr 1500(vec 6 godina) i korg Tr (koji mesec)
Postovano sa mobilnog uređaja |
:)
@ Milos_91 Hvala ,druze al nije to standarni HOST-Usb prikljucak pozzd.(ovo je nesto drugo)
|
ej ljudi cao. ja sam sasa iz mladenovca. imam psr 3000. sviram inace harmoniku, a od skora i ovo cudo. samo da se javim. novi sam, pa dok malo udjem u stos.... zasad samo citam vase razmene iskustava. pozdrav.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:32 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org