![]() |
trudimo se, hvala ;)
|
U rukama pravog muzicara i najjeftiniji instrument zvuci extra.Svaka cast.
|
Stvarno je Dell za kratko vrijeme dosta napredovao...Sad puuuno bolje zvuci sve nego prije kad sam se uclanio tek na Yumidi,a sta ce tek biti za jos 2-3 godine ne smijem ni da pomislim...Svaka cast jos jednom za Della i samo tako nastavi...Pozz
|
E, moje Zeljko, za 2-3 godine cemo ga gledati rame uz rame sa Kosmajcem ili nekim muzicarem tog ranga...
|
Ma njega i Skoreta ce mo da gledamo ako bog da kako sviraju rame uz rame:lol:Obadvojica su mladi i dobri...Pozdrav za mog druga Yamahupaissona
|
Hvala momci ;) Daleko sam ja od Kosmajceta :)
|
Ja sam narodnjak po zanru, ali sviram sve sto mogu, evo ja i gitarist rokamo od Zabranjenog Pusenja Pos'o kuca birtija, poneki fals u pjevanju, malo tiho jer mi otisla baterija na pilotu, snimljeno preko zoom h1, malo smo smanjili jer pjevacu krci nesto majk, pa nisam vratio jacinu.
<embed src="http://www.*******.com/embed/1438580601/f5c1cf05" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> |
Odličan izbor pjesme :D Ritam ti dobar :)
|
DObar si :D
|
Odlicno..Svaka cast :)
|
=D> bravo momce odlican 5.sve je na svom mestu i jako dobro.
|
Hvala puno momci, trudimo se i trudicemo se ;)
|
Evo ja i gitarist sviramo nije svejedno od Amadeusa, snimano sa zoom h1, malo krci jer sam se derao, a gitarist malo mozda zbrzao, jer me nije cuo od distorzije :D
<embed src="http://www.*******.com/embed/1446405737/a04549d6" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> |
dell demo snimci
cestitke za Della
|
odlicno odsvirano i dobar ton,nego ko peva od vas dvojice?
Dodato: imam samo jednu zamerku!!! mislim da treba da pevate ekavicu bez obzira sto se u vasem kraju prica jekavica,to vam je moj savet posto pesma ide u ekavici. Dodato: sad sam tek procitao da ti pevas. pevas odlicno,ne gine ti dobra karijera i to pevacka,veruj mi. |
Hvala puno Neso, vjeruj mi obicno ispostujem ekavicu, nego me kolege uvijek cimaju da to ne radim kad sam pred nacionalno "ostrascenom" publikom, tako da sam vjerojatno izmijesao i jedno i drugo u pjesmu :)
|
Bacam lajk. :)
|
Dobro odradjeno. I ja sam isto iz Mostara pozz
|
Hvala momci ;)
Jel se znamo onda? |
Ne vjerujem da se poznajemo , al mozemo se upoznati popit kafu nekad ;)
|
Kao sto si i sam rekao u postu ,ritmicki malo odstupa gitara i klavijatura,riff odlican sve pohvale za ton,generalno snimak dobro snimljen.....mozda cu i sam do mostara u pregovorima smo pa se javljam obojici!;)pozz
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 |
Hvala i naleti ;)
|
Evo s jucerasnje svirke improvizacija na pjesmu jos te sanjam, malo preseravanja
<embed src="http://www.*******.com/embed/1508222457/619b929" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> |
vrhunski
|
Hvala Cule ;)
|
Ja sam ubedjen da si se napalio na neku ribu medju gostima, i pritom dobio inspiraciju!!;)),i ako to jos jednom ponovis u ton,placam gajbu "jelena"\:D/!
Samo napred,mladost je najlepsa!! |
Hahahaha, zanimljivo zapazanje, ali kako sam navikao da sviram narodnjake navikao sam da su mi i prsti razgibani, a do tada bio blok zabavnih pjesama vec sat vremena i ruka se ulijenila, pa kad je gitarist rekao ae jos te sanjam, dosla mi improvizacija za razgibavanje i izivljavanje ko budali samar pa ispalo tako :) Ako budes kod Nece na okupljanju picemo mi rogonje svakako i bez ponavljanja u ton :lol:
|
znaci odrao si ga da ni sam ne znas sta si sve odsvirao.To je jako dobro zato sto si jako kreativan.Mnogo si napredovao tehnicki u poslednje dve godine rada.
Oce li uskoro kao sto si rekao pasti neka bolja klavijatura u tvoje ruke? |
Hvala puno Neso na komentaru, pasce tyros3 samo da ga nadjem, obadva koja su se u BiH prodavala su me izradili, zato cu sad gledat po Dalmaciji da uzmem tamo jer ih tamo forsiraju, pa se nadam da ce mi je prodat neki.
|
Opaaa bato!!!T3=P~
|
Bato jel imas ti neki da se prodaje? :)
|
Kao onaj ,kako se zove ...
cortan ;) |
Citat:
|
Samo t3 u obzir dolazi, romario, cuo si i kako sam usmrknuo kad sam poceo svirat forspil, tako da ti je sve jasno, hvala ti :lol: :lol: :lol:
|
Kako mijenjam u subotu u svatovima kolegu iz jednog banda, kod njega sam bio na probi da mi malo pokaze koje oni cake rade, pa mi dao malo pa1x da sviram. Malo improvizacije u dvojci, pa sve brze i brze, pa neka kola pri kraju. Greski bilo, jbg treba se na dirku naviknut.
|
Super Dell pa ti si profesionalac !! :) Jeli li to neko kolo na pocetku , ili iz glave ?
Pozdrav :) |
Hvala kolega ;) Ispocetka su uglavnom improvizacije iz glave uz par forspila
|
|
Ala si se doterao, ko za na ..... film :lol:
Moze i neko ko nema pa50 da se nalozi kad vidi. :D Dobar izbor kolca. Postovano sa mobilnog uređaja |
Ace,mislis na ovaj performans,koji je odradjen u "toplesu"....;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org