![]() |
Dobro nam dosli i pridrzavajte se pravilnika :)
|
Evo i mene bivseg jazzera...u stvari jos sviram jazz ali po kuci, dok kada izadjem iz kuce tezgarim na pa80,
Profesionalno nastupam kao klavijaturista, harmonikas, pijanista u pravom smislu te reci a i kao tenor saksofonista. Kao saksofonista uglavnom sviram sve sem narodnjaka, dok na ostalim instrumentima najvise narodnjake picim. Zavrsio sam akademiju i radim u skoli, no to za tezgarenje uopste nije bitno. Mogu pomoci najvise oko marke behringer, s cijim citavim asortimanom se druzim skoro citavu deceniju, nadam se da sledecu deceniju necu. Pozz |
evo i mene... davno sam se uclanio ali nisam posecivao sajto dok se nisam zainteresovao za kupovinu nove klavijature pa sam ovde nasao dosta korisnih informacija :)
|
pozdrav od mene srecna nova godina svima nisam cesto posecivao sajt.ekstra je sve pohvale
Postovano sa mobilnog uređaja |
e cao momci, evo da vam se i ja pridruzim poceo sam raditi sa masinom pa500 pa mozda ako mi bude trebala neka pomoc da mi neko malo pomogne :) hvala unaprijed i samo veselo
|
Pozdrav svima..... živim na moru , preko ljeta sviram gitaru i barim Slovenke ..hehhee. Ok ..harmonikaš od malena , a sada uživam na Korgu Pa800 koji je stvarno svestran. Polako otkrivam njegove mogućnosti a u tome mi je već uveliko pomogao Vaš sajt, koji je uistinu ozbiljan , organiziran i prepun informacija.
|
Ja sam stari novajlija. Bavim se glazbom 16 godina i to velikom većinom radom na aranžerima (uvijek Roland - za mene najbolji). Do sad sam promijenio barem 10 klavijatura te pred dva tjedna kupio Yamahu Motif XS6. Sve pozdravljam i nadam se ugodnom i korisnom druženju.
|
Evo i mene novajlije ,ukratko vjeciti amater i ljubitelj crno bijelih tipki.
|
Pozdrav svima!Pratim ovaj forum vec godinu dana,a registrovan od januara ove godine.Pre 20 dana sam kupio Roland G-800 i sa tom klavijaturom pravim prve korake(pocetnik).
|
Pzdrav svima...tek sam sad vidio ovu temu za predstavljanje pa reko da se predstavim...
Obozavam muziku, zato sam ovdje.. amater sam, sviram harmoniku i pomalo udaram na g-800 i tak... pozzz |
Pozdrav svim korisnicima.Kratko vrijeme koristim internet pa mi je ovaj način komunikacije nov ali ćim sam otvorio stranicu i vido teme odlučio sam postati vaš član.Prije par mjeseci sam kupio rabljeni roland E-50 a od prije imam harmoniku.Nisam školovan muzičar i sviram za svoju dušu a osnove sam naučio iz knjiga a ponešto od dede koji je svirao harmoniku.To je u kratko to.
|
ja sam nov i pocetnik sam... SViram yamaha e 423 odlicna za pocetak! :)
|
Pozdravim svima
Evo dolazim iz njemacke i sviram na korgu pomalo koa hobi. Nastavnik sam u skoli informatiku. Samo tako dalje nastavite vas Bratko |
Dobrodosli :)
Ugodan boravak na foruma i procitajte pravilnika. |
Pozdrav svima na forumu :">
Da kazem da sam pocetnik, mada sam 5 godina isao kao klinac u muzicku skolu, ali prestao :( pa evo sada posle dobrih 8 godina opet uhvatio da sviram :D kao da u zivotu nisam svirao pre jer sam sve zaboravio.... imam korg pa50sd |
e ovako....zovem se Ivan imam 22 god sviram i pevam....posedujem korg pa 50,digitech vocalist live 3,spider,zeck kutije i max mikser....;)
|
Pozdrav svima! Imam 28g. završio sam glazbenu školu (jako davno) gdje sam ucio svirati harmoniku. oko 8 godina sviram akusticnu gitaru uglavnom za drustvo nista bitno. Od instrumenata imam Harmoniku Scandalli, w. akusticnu gitaru, djeciju klavijaturu yamaha psr 240 i od prije nekih dva mjeseca Roland prelude (koju ucim svirati).
|
@yurki
dobrodosao u drustvo forumasa |
Evo i ja sam novi :) Zovem se Teodor i sviram pomalo :) KORG Pa80. Mislim da sam procitao sve na ovom forumu vezano za KORG, ali nisam mogao da se registrujem zbog mail-a nikako. Sada sam konacno uspio i jako mi je drago sto mogu da se druzim sa kolegama. Pozdrav za sve i kuckamo se :)
|
**
Dobro nam doshli :)
|
Namik iz Bih. Sviram Korg pa80. Bavim se muzikom onako iz razonode, inace studiram IT. Pozz svima.
|
Uh, bitno je da sam stavio demo snimak, a nisam se predstavio :)! Ne zamerite mi zbog toga, Zovem se Radovan, imam (za 4 meseca punih)30 godina, pre četiri god. sam poceo da sviram klavijature, sada imam Korg is50b, i Korg PA50 sd. Mnogo pre toga sam svirao harmoniku, pa sam imao duzu pauzu, i ponovo poceo ali sa klavijaturom, i mic po mic, eto me i na ovom divnom sajtu! Pre oko godinu dana sam se i registrovao na ovom sajtu ali na zalost, ostao sam bez kompa pa me nije dugo bilo.Pozdrav za sve kolege!!
|
Ko kad može tad svrati, svako je dobrodošao :)
Nek se zna pravilnik i nadamo se na lepo druženje. |
Velikiiiiii pozdrav svima na forumu...ja sam novi pa se dobro jos nesnalazim ovdje ali bice bolje.. zovem se Edis imam 26 godina,sviram 15 godina tj.ucim a aktivno 2 godine..sviram korga PA80.. hvala na dobrodoslici.
|
evo i ja sam ovde nov juce sam se registrovao tek pocinjem da se bavim muzikom,imam dosta setova za Roland e i g seriju aranzera uplod sam neke
ako nekom treba neka se javi vrlo rado cu mu poslai.pozz sa sve muzicare |
Dobro nam dosli momci,dobro prostudirajte pravilnik,i istog se pridrzavajte.
Uzivajte na forumu!:) |
Pozdrav svima. Skoro sam se registrovao ovde i video da ima dosta stvari za skidanje, a i da moze dosta da se nauci. Posedujem veliku kolekciju ritmova, semplova i svega ostalog i voleo bih da to podelim sa vama. Hvala
|
Dobro nam dosli!
Procitajte pravilnik,dobro ga proucite,i istog se prodrzavajte. Uzivajte na forumu!:) |
Evo danas sam se registrovao na ovaj forum ,smatram da ima veoma korisnih stvari,veoma obucenih i iskusnih muzicara na forumu,koji ce pomoci kada vam nesto iskrsne,trudicu se da pomazem drugima koliko mi to znanje bude dozvoliloo :) Pozz
|
evo i ja malo da se prestavim kolegama...Zovem se Milan imam 15 godina..idem u Srednju muzicku skolu..sviram gitaru,klavir,(Klavijatura mi je Yamaha psr e423 za sad) violinu i harmoniku...ja sam pocetnik foruma i forum je zaista sjajan,sve savjete koji trebaju jednom muzicaru su tu na jednom mjestu..Ja sve sto budem imao i ritmove i programe itd..cu podijeliti sa vama ...veliki pozdrav:)
|
Dobro nam dosao,obavezno procitaj pravilnik,i striktno ga se pridrzavaj!
|
Pozdrav u ime Yu-Midi teama ;) Nadam se da ces na ovom forumu pronaci ono sto te zanima, te da ce te unaprijediti u svakome pogledu :)
Obavezno procitaj pravilnik radi ugodnijeg druzenja na forumu www.yu-midi.org/forum/faq.php |
Pozdrav svima... Inace sam Robert iz malog mjesta između vukovara i vinkovaca na pola puta..:D
Imam harmoniku i Roland g800 (zasad)... Rolanda sam poceo nedavno svirati i jos se ucim pa stalno nesto ispitkujem na forumu... eto toliko od mene.. :D Forum je super i drago mi je sto sadm ga nasao...Samo tako dalje nastavite...sve pohvale... |
Ako se ne varam,ni ja se nisam predstavio. Zovem se Stanko i dolazim s Korčule.
Imao sam PSR 6300,pa DGX-200 i sad imam PSR 3000. U glazbi sam sluhista,improvizator i muljator i dosta dobro mi ide. Note ne znam,niti me sad zanimaju. Zakasnio sam da mi se kaže da pazim na pravila pa sam već popušio jedan ban. :lol: Nadam se da se više neće ponoviti. Pozdrav svima! |
Srdjan iz Banja Luke 14 godina Klavijaturista :)))
|
Pozdrav svima. Registriro sam se prije 2 mjeseca ali sam tek sada vidio ovu temu pa da se i ja predstavim. Zovem se Tomislav i imam 17 godina, novi sam na forumu a i u muzici opcenito. Sa 15 i pol godina sam poceo svirat harmoniku, prije 3 mjeseca sam kupio pa500 i X5D, brat mi pjeva tako da sad radim sa njim. Forum je stvarno super SVE na njemu ima, al bas SVE :) svaka cast
|
Dobro nam dosao ...... ;)
Procitaj pravilnika i uzivaj na foruma. |
Kad je takav red i običaj da se i ja predstavim. Imam 29 godina, mašinski inženjer sam po struci, iz Ćuprije sam, sviram gitaru (imam klasičnu i električnu), uglavnom sam samouk (išao sam jedno vreme na neke časove). Muzičku teoriju sasvim dobro poznajem jer sam je sam učio iz muzičkih udžbenika. Pomalo se bavim komponovanjem i pisanjem pesama. Nisam svirao nigde dosad osim što sam svirao na rođendanima, slavama i nekim svirkama sa društvom. Sviram sve što se tiče muike sa ex-Yu prostora, ređe stranu muziku. Iako imam posao u struci i dalje ne odustajem od toga da sviram za pare, samo ako nađem bend. :D
Više sam solo nego ritam gitarista. Ovde sam došao baš zbog toga što se ovde postavljaju najviše akordi za narodnu muziku. Veliki broj pesama sam skinuo sa ovog sajta. Tu sam da pomognem koliko mogu, jer sam i sam za sebe skidao dosta pesama (trudim se da to bude originalni tonalitet) pa ako se desi da nekom bude potrebna neka pesma (akordi ili tablature za gitariste) koju imam u svojoj arhivi, postaviću je. |
Dobro dosli na sajt, procitajte prvo pravilnik na sljedecem linku www.yu-midi.org/forum/faq.php radi sto ugodnijeg boravka na ovoj nasoj maloj muzickoj planeti ;)
|
Pozdrav,
Zovem se Nenad, sviram klavijature i gitaru, zivim u Nisu... Puno toga sam korisnog naucio na ovom forumu, hvala svima... Imam i neka pitanja, ali o tome na drugom mestu. I da... Sretni Praznici.... |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org