![]() |
Ha ha ha...
Odma iz Milancetovog Rolanda vadim Flopy i jedem ga sa sve sarmama i to bez pardona :p |
Pa da, Rolandovi aranzeri kad se nagutaju sarme dobiju semplove podriga i tako tih radnji =))
|
Evo bude se polako!!!=))
|
heheheheh :D kako zanimljiva tema lele !!
@Milanche....sto se tice ti ekseri i tako to, to je samo privremeno resenje dok ne udjemo u EU onda ce iz kine uvoziti mnogo kvalitetnije do tad smo u traziciji i moramo se prilagodjavati ovo je za sad najbolje resenje, zasto: prvo - spasavamo kolege i okolinu od kancerogene plastike, a gvozdjurija u eksere malo losijeg kvaliteta, al bolji od onih sto sad uvoze japanci tako da ..... mada hemicari su provalili da je ta gvozdjurija kvalitetnija za pecanje za dubinke tvrde za hvatanje soma dusu dalo, tako da se prebacuje proizvodni program 50-50%....exeri i tegovi (umesto olova) ima porucena prva tura za februar - mart za takmicenje na dunavu ! |
ja sam isto cuo da rolandovi zipovi rade samo kad ih zamolis sto puta,a ako nije zip raspolozen slobodno baci carsav na njega i trazi pomoc od prijatelja ili ustekaj neki korg da se ne sramis.ha.ha.ha....
|
Malo zezanja uvek dobro dodje,a ima nas ovde koji smo polutani tj.KorgRolandovci,pa zamislite kako se mi ocajno osecamo i kakav dusevni bol trpimo.Kupicu Yamahu samo da se izvucem iz ovog visevekovnog sukoba koji preti da predje u treci svetski rat.;)
|
Ovo preti da se pretvori u ozbiljniji sukob...:-O...gde li je Sejo da "reciklira" ove Korgove...:lol:=))
|
Sejo mu dodje kao neki Aleksandar Veliki ili Dzingis-kan.........Videcete vi korgovci kad Sejo dodje!:D
I da se pohvalim da sam se cuo sa Sejom i da je vec krenuo.......!!!! =)) EDIT: Zaboravio sam da pomenem -ZORO Osvetnik,Vitez Koja,Betmen......itd!!!:D |
Kad pomenu Seju,moram malo da ga "ogovaram" dok nije dosao...posle ce da bude belaja...:lol:
Evo kako Sejo cestita muzicarima praznik...:lol:=)) Citat:
...izvinjavam se svima al' ovo je bilo jace od mene :lol: P.S. sala mala... |
1 Privitaka
Citat:
Brate...mislim da je ovo prava stvar...:lol:=))...i onda nema ko da se ljuti...:lol: |
pa znas kako, lepo je ovo al gle opet koliki je roland ! mogao bi da ukrsti roland-a sa jamahom i to bi bilo bas ono pravo :D hihih ljudi ova tema ode daleko.
ps. nemoj da se neko ljuti cista sala :D bolje nego da se koljemo pozdrav ! |
O Rolandu:
Roland radi,ali moze i da gradi. Kod mene se u posljednje vrijeme grade neki veliki tornjevi i imao sam izuzetnu ponudu da svog Rolanda prodam kao najbolju vrstu armature.Glatko sam odbio.;) @rolandinjos Evo prijatelju,nabavio sam specijalno vozilo i kruzim po gradu.Gledam gdje god je otvoren prozor,jer je to potencijalno mjesto iz kojeg bi mogao da izleti Korg. I evo jedan link,pa po naslovu teme vi procijenite da li treba ovoga Korga reciklirati i spasiti jedan mladi zivot....:)Humanost,na prvom mjestu http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=5780 O cestitanju praznika si stvarno djelimicno u pravu.Istina je da je svaki dan Bozic ili Bajram,kad je covjek zdrav i ima novaca.Ali porodicne ljude cesto starost pita gdje im prodje mladost.Ovo se odnosi na porodicnu praznicnu atmosferu.A o tome sto sam ja licno zbog vrste posla najmanje kod kuce-to ne mogu prezaliti. PS: Stvarno je izgleda istina da su ljudi koji imaju Yamahu,najpametniji.Vrlo mudro sute i posmatraju sa strane i ja im cestitam na tome. Mada ja imam razvijenu tehnologiju i za njih.:) Sve je sala i zdravi i veseli bili. |
Ma ja mislim da konzumenata Yamahe i nema da bi digli glas...uostalom da pricamo o vanbrodskim motorima ili skuterima pa da se i oni jave,ovako...nema bre sta ni da kazu...:lol:
|
auuuuu nacrniste nas....
|
Ma kazem im ja...nije momci u redu...al ne vredi...:D
|
zato prelazim na CASIO i niko me nece prozivati...hahaha...
cekaj samo da izadje pa3xpro evolusion pa cete videti vi... i setis se jos necega : "tata,kad ces mi kupiti pa2xpro?", "kad izadje pa18xpro,sine"....=)) |
Evo da se pohvalim da sam danas kupio razglas. Dynacord pm 1000 i dva fbt maxx6. poz
|
1.kupio sam 2 monitora ViewSonic VA2216w od 22'..ekstra su ..preporucujem svima..
2.juce sam prvi put u zivotu napravio rusku salatu..bila je izvrsna.. KOKO TEMA ZA HVALJENJE NEMA ZAHVALNICKI TASTER!!! hehehehe-.... |
@gibanica-Za ove monitire i da ti poverujemo ali za rusku salatu,najbolje da napravis u jedno omanje bure i da zoves Milanceta,mene i jos par ljudi iz teske kategorije,da to probamo i onda ce to biti objektivna ocena.;)
|
!!!
danas sam uzeo i televizor Sony Bravia 42' ..i novu klavijaturu..tako da cu morati da castim..dobicete rusku salatu pa cete se sami uveriti... =)) |
Slobodno me zovi za tezge!!!!Hocu i ja da svaki dan kupujem nesto!!!:D
|
eee milanche pa znas za onu "ima se moze se" ;)
|
Pa jeste Rade!Ako,ako, nek kupuje dok moze!Tako i treba!
Udarila kriza,a kazu da ce da bude jos gore!!!Jos malo pa cemo da pisemo u temi : "Danas sam kupio pola hleba,i bio sam prvi u redu da kupim litar zejtina!Mojoj sreci nikad kraja,imacemo sta da jedemo cele sledece nedelje!I moja porodica je srecna.Svih sestoro su me docekali sa osmehom na vratima!":D:D Salim se ja malo!!Ali nikad se nezna!!!! |
=))..ccc
ljudi bi rekli bas "ima se".. ja nemam sta da jedem ujutru osim pekmeza i przenih jaja..za rucak imam pilav od danas.. al bitno je da kad ljudi dodju vide "jaooo televizor"..a ja srecan..jbg seljak.:p. |
pa tu i jesta snalazljivost srpskog seljackog narod, bas pratim ovde po selima sta se desava, odu u inostranstvo jedu konzerve i kupe auto, dodju ovde naprave dvorac, parkira mercedes sa WIEN tablama ispred kuce, u kuci sve sredjeno kao apoteka a zivi u pomocnom objektu iza kuce i skuva lonac pasulja i to krkaju dva dana, umesto soka ceo dan pije vodu i secer razmucen, ako je neko galantniji on kupi najjeftiniji sok koji nadje u radnji. Kad im odes u goste oni kazu "ce da vidis kako mi u kucu"? onda te posluzi sve extra sokovi, kakve oces kafe...da vide komsije i prijatelji kako se ima, zivi se na nivou...ono full a sta je jeo to samo on zna. Tako i nas kolega gibanica lepo kaze jedan rucak za dva dana al je SONY u kuci ;) tako da pocnite u tom smeru da razmisljate :D gibanice moracu da utepam zenu mnogo mi razvlaci pare u prodavnicu, majku joj kako ode 3000 dinara minimum ode :S hm !ahahaha ps. zezam se nemojte da me neko shvati ozbiljno ;)
pozzzzz! |
Gde ima dima ,ima i vatre!!!
Salio se ti ili ne,onose 3000 dindzi!!!! Nemoj da mislis da ja bolje prolazim od tebe!!!:D Da se pohvalim: Danas je moja bolja polovina (ja sam lepsa polovina :D) potrosila 720din!!!:D |
Ljudi,odakle vam tolike pare?=))
|
Pa krademo baksis!!!!=))=))
Meni je malo zajebano jer 90% svirke radim sam!!!!!=))Ali za onih 10% sam nemilosrdan!!=)) |
ja ne kradem..ja sednem lepo u Zmaj jovinu uzmem armoniku il nekad i klavijaturu ako imam struju..metem sesir dole i cekam..pa ko sta ubaci..
|
al se vi nahvaliste ovde, ovaj krade baksis, ovaj prosi na ulici...ccc:D
|
Eto!!!!Videli ste kako se zaradjuju pare!Toliko su nam jake tezge da vise i ne vredi da se krade baksis!!!!
Zato svi svoje instrumente u ruke i pravac Zmaj Jovina!!!:D=)) |
@milanceshow-ja te razumem,pa za decu krades.=))
|
Deca na prvom mestu!!!!!!=))
|
a posle "mali milanche" heheheheheh
|
To je kao ona prica o trojici nasih 'tamnoputih' kolega.Otac i dva sina,rade zajedno(sviraju),i svako krade za sebe.Medjutim,sinovi konstatuju da otac najvise krade i kritikuju ga a on kaze,'Pa za decu kradem,za vas.'=))
|
Da se pohvalim:
Resio sam sa gibanicom da napravim bend!!!!!Zvace se "Znam Jovina tuga",nema leba od kradje baksisa!!!! |
cast mi je raditi sa tobom.
obuci se malo ofucano al kitnjasto,ko za vasar..javi se kad dodjes u novi sad. uz jovinoj sam uvek. utorkom prosim kod riblje pijace. tis svirati cesalj ili timpan ako imas...ako ne donecu ti ja. karton za dupe dobijas gratis |
Napraviste vas dvojica bend.Svaka cast.
|
Evo da se pohvalim,kupio sam mixer Yamahu 01V!
Kako radi cut cemo u subotu,kao nova je sa flight-caseom! |
Zadnji hit Alix Produkcije...;)
Evo i jedna moja malenkost,400-ti post ove teme ;)
Moj Novi Akvarij Sera Cube nano-60L,zadnji hit moje produkcije... Inače sam ga kupio za moju dragu ali sam ga sam sredio,a ona naređivala PS:Moro sam da dodam našu majku gore... http://www.shrani.si/t/11/vw/25gRKRFO/dsc01861.jpg http://www.shrani.si/t/45/Rt/29mFMbeL/dsc01862.jpg http://www.shrani.si/t/2/5U/1dCYCLLF/dsc01864.jpg http://www.shrani.si/t/2R/4d/12wQlnjH/dsc01865.jpg |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org