![]() |
zar se sva ta takmicenja i festivali ne namestaju?
tako sam cuo. pobedice neki saban koji je bio vise puta na Tv od naseg kolege. |
Samo je bitno da ostanem u prvih 10 a posle ce valdja biti ok!Ajde ljudi dajte koji glas da se vratim iz mrtvih i da izbicujemo malo Stojceta :D
|
hajmo yu midi yu midi .........
|
ne zaboravljajte da glasate danas, ispunite svoju duznost
pozzzz |
Mislim da je pametnije da vise klikcemo na link za glasanje, nego ovde da se dokazujemo ko je koliko puta i tako to...
|
E, sad sam se razocarao potpuno... Nemam reci... :((
|
Svaki dan je od mene glas.
Ovaj je veceras,kako kazes:""da te vrati iz mrtvih...." Ma ziv si ti,samo tiho dises,moj Marko....:) Bice valjda dobro. |
Evo opet glas za tebe Marco7 koje si sad mjesto ne vidim te u Top 10
|
jazz voted
evo i ja sam nakucao bar pet puta za redom ( ... nego onaj stojan je bezze hebla ga reklama za sokove , he, he).. sretno!
|
meni nije internet radijo 2 dana evo maloprije proradi i prije nekolko minuta sam glaso:Dvaljda ce biti bolje;)
|
srecno kolega
evo jos jedan glas iz crne gore srecno=))
|
Mozemo mi klikati do sutra..ovo nesto ne valja..
Ja dnevno barem 10 puta glasam za Marka, nekad i vise..Sto na faxu, sto doma, kod cure...ali nikako da se pojavi sad niti medju prvih 10 ???:confused: |
svaka čast kolega, glas za tebe
pozdrav |
Namesteno sto posto i ja svakog dana glasam ali dzaba!
|
Hteo sam da zakljucam temu, al ajde...
Opet kazem, ne javljate se ovde, ako razumete... Bitni su tamo glasovi... Neozbiljnost sankcionisem...i dzaba trosite prste i tastere na objasnjenjima, zasto je ovaj ono ili ovo... Udrimo svim snagama na glasanje!!! |
Ma neka ide u lock.
Dzaba samo prazna prica.sviju nas. Bice,sta treba da bude.Glasacemo i dalje,naravno....Nema koristi od pisanja. |
Ne treba lockovati temu nego brisati ove postove u kojima se nabraja ko je koliko puta glasao...tema treba da ostane zbog eventualnih informacija u vezi glasanja,a vi kolege prionite na tastere pa glasajte...:)
|
Slazem se sa mikelyjem, sejom, i rolandinjosom, pa ja u svoj inbox dnevno dobijem 10-15 mailova na ovu temu sadrzaja "Ja glaso, ja glaso..."
Pa ljudi znamo da glasate ako glasate sta dzabe punite forum i temu glupim postovima....ako glasate nastavite i dalje glasati al nemojte dzabe pisat ja glaso ja glaso...doslo mi je da izbrisem ovu temu iz aboniranih zbog silnih mailova koje dobivam na ovu temu ali sam je sacuvao iz razloga zbog novih informacija, o mjestu i rednom broju i fazonima kako vise puta na dan glasati. Pozdrav i nepisite vise da ste glasali;) |
e znaci postali smo nervozni zaradi glasanja,dok meni je to postalo jako zanimljivoi dok palim komp zelim procitati ko je glasao i na kojem je mjestu Marko i to opusteno ne sa nervozom,tako da sada upravo ponovo javno glasam a vi ne morate to da citatae heheh samo brez nervoze mlada gardo.
|
ma nema nervoze druze hajro;)
|
pitanje za Marka Gredica,da li ti Marko uopste imas uvid koliko imas poena odnosno glasova jer oni tamo ne prikazuju tako da se ne moze znati kolika je glasacka razlika medju takmicarima.
|
""pa ja u svoj inbox dnevno dobijem 10-15 mailova na ovu temu sadrzaja""
Pa Hare, iskljuci tu opciju, pa neces dobivati mailove;) |
@zeko
;)reko sam da moram ostavit tu opciju na ovu temu da me obavijesti ako dodje do neke promjene npr. redni broj, mjesto ili slicno;) a dok sam imao virus u kompu taj mi virus nije dao da gledam hotmail, mislim, dodjem na msn a ono u inboxu 36 ne procitanih mailova (ovo sad sto pricam nema veze s ovom temom-bilo je to prije) i nikako mi nije dao da gledam mail na hotmail-u ni na koji nacin. I tako da sam nove postove na temama gledo preko Abonirane teme, a to nisam volio jer se jedva snadjem... oduzih ja..ajde pozz:D |
ljudi marko je pao ispod 10. mjesta nema ga na spisku prvi 10.... ljudi glasajte
|
kad su ritmovi u pitanju svi trce a kad treba pomoci nema ih,ja sam iznenadjen i uvredjen
|
Šojiću u pravu si...
Doduše ima tu i vjernih kolega ali na MALO je PREMALO da bi potukli one kengure i mućkaroše koji nagovaraju narod za hekovanje IP adresa i glasanje...Hebo ti ovo,da se glasa preko SMS-a vidio bi tek reakcije i rezultata a ovako svako može da ga smućka...Da se ocjenjiva KVALITET i MUZIČKO ZNANJE,Markan bi bio PRVI ali pošto se ocjenjivaju ko je ispo u snimku veća budala i magarac onda znamo ko vodi...Žalosno :s |
;)
|
Citat:
sto se tice namestanja slazem se..ne verujem bas da obicni ljudi preslusavaju pesme i onda se bas oduseve odredjenom npr. "flert" i kazu e sad cu glasati..mislim daaaaj.. a pored nas ovoliko ne verujem da postoji druga varijanta osim muckanja. ili ne daj boze da ovi ljudi na forumu lazu da su glasali.. ne znam dal ovo vazi da moze samo 1 dnevno,kod mene oce po par puta.znam da je to neko vec pitao al eto.. |
Hahahahahaha =)) Lazu da su glasali. Odakle si to srece ti?
Celo moje odeljenje je glasalo i bar pola njih jos aktivno glasa. Sem njih glasa jos moji prijatelji sa MSN-a a ima ih puno. Mislim da ti ta tvrdnja pada u vodu, a za muckanje-to stoji! |
procitaj bolje moj post. nesto si pobrkao. rekao sam ILI !!
|
Ah da. Izvinjavam se (ako primas izvinjenje).
Samo to ILI ti ne ide bas. Zamisli kakav bi neko bio covek da napise da glasa svaki dan, a ustvari to ne chini. Meni je to nerealno. Ali svakakvih ima. Izvini jos jednom ;) |
Evo jos jedan glas!
Srecno brate!!! |
Citat:
|
Žalosno i jadno...
Nema svrhe više visiti gore,kad pederi prave smicalice i štimungu... Marka nema više ni među prvih 10,tako da mislim da je to sve namještaljka kako bi se onaj jadni i glupi sajt obilazio malo više nego prije...Te organizacije u našim južnim domovinama su samo pasje maslo i reklama,nema tu ni 1% profesionalog rada i reda...Da ga ima,Marko bi bio bar među prvih 3,jel je pokazo najkvalitetniji material do sada,al et...Zna se kakav je naš narod kad je namještaljka u pitanju...žalosno... |
Glasano.Sretno http://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/00020264.gif
|
ma vidis bre nema ni broj glasova ni procenti ni nista.
cuj glasanje preko neta.. ubilo se za manipulaciju.. da se ne ponavljamo,svi znamo sta mislimo. |
Kao i sve sto je u ovoj zemlji sranje, tako je i sa ovim. Srbija brate, ne mozes uspeti a da ne muckas nesto :P
Gibanica: Thanks ;) |
Citat:
ZNaci, ne verujem kakav SHUND ce oni prihvatiti kao pobednicku pesmu??? Nemoguce je da nije namestaljka, ja sam glasao svaki dan i to po vise puta sa najraznoraznijih IP adresa, a zamolio sam SVE svoje prijatelje da glasaju... i oni dalje svoje prijatelje.... Marko, ako ti je za utehu, da znas da je tvoja kompozicija NAJ od svih prijavljenih... |
molim sve DA POSLUSAJU KOMPOZICIJU POD R.B 91 "ZVEZDE GRANDA". boze boze..
sramotno je da stoji pored.. e moj marko skim se ti takmicis..i da nas ovde prave budalama stojan i neki debili..jujuju |
znaci ja ovo moram da kazem.. i unapred mi je zao svih kojih treba da mi bude zao.
ne volim ja nesto sad zvezde i grand i trijumf i velikog brata itd. al kako mi idu na ku*ac ove paljevine kao ludi su nesto.. onaj skaj vikler ili vikluh i tako ti reperi zvani haos i ludilo..pljuvali su po svim tim izdanjima za siroke mase da bi se na kraju svega toliko ucurili istim ,da sad nijedan sou ne prolazi bez njih i samo im nozice iz dupeta vire.. iz dupeta emousna i sase popovica,verana matica itd..a pljuvali su iz ciste pakosti i muke jer su do bola ljubomorni na jedne bezvezne "vikija,zikija,lepog caneta itd",koji pevaju po stutgartu za par hiljada evra. muka mi je od takvih i od takvima slicnih!!! kakvo licemerje,kakva dvolicnost i izdaja njihovih obozavatelja. da bih ovo napisao bio sam inspirisan pesmom "zvezde granda" na hello takmicenju. izvinjavam se na izrazima. |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org