![]() |
Ili to sto ti Vaxter kaze ili ono sto sam ti ja reko!!!
Pa ti vidi sta ces.... I samo da ti napomenem,kvasac je jeftiniji od advokata.... |
....
Ne Vaxter ne diraj nas od Nislija nema gorih u podlosti.;)
Svaka cast izuzetcima.:lol: |
@Milanceshow-Objasni malo tu situaciju sa kvascem?Predpostavljam sta se desava ali prvi put cujem za to.Znam za zzivu!
-Inace sam prolupao zbog ove hladnoce,ne volim zomu a ne volim ni da placam struju.:mad: |
Pa lepo bacis ceo onaj kvasac u komsisku septicku jamu i sve ono sto je izasrao mu se izlije po dvoristu!!! =))
|
Da se pozalim da sam se razboleo...
Moram da primim 5 inekcija.... Sjebo sam se..... |
Ne daj Boze da me ccaccne neko a da ima septicku jamu.=))Vec sam na pola puta do prodavnice da kupim kvasac.Mnogo mi se svidja ideja.
|
ova ideja sa kvascom je za novine ako nije i za televiziju =))
znaci, nemoj da diras nishlije, inace neces dobro proci ...?:lol: |
Ako se ne varam,ja sam tu foru cuo od nekog iz Pirota!!! :D
|
e ovo sad ide vec u politiku :lol:
|
Dobro je ovo sa kvascom :)
|
Slupao sam auto pre 3 sata...
Dakle, ludilo... Neki moron stao na semaforu pored mene, otvara vrata i lupa svojim vratima u mene. Posle vozi pored mene, i krece da skrece ka meni, da me lupi. Ja da pobegnem od njega, i lupim drugog ispred sebe, a ovaj kidnuo... Luuudilo... |
al sam ja glup, ko mecka .... nemoj sad neko da kaze da je to vec znao :p
propustio sam jucer 2 roland gw7 na ebay zbog glupog razloga ... mogao sam da uzmem jedan za 200,-- a ja se uplasio posto sam vido da ima samo midi in/out a nema thru ... a meni to mnogo vazno zbog toga sto bi ga ja koristio i kao masterkeyboard i prikljucio jos 3,4 sprave ... isti slucaj na E50 ... jel su oni normalni? sprava kostala oko 1000 evra kad izasla i nema midi thru!!? malo pre pitam coveka iz radnje ovde u becu, i kaze mi da taj problem bi mogo resiti sa jos jednog normalnog midi-interface za 30,- evra ... :mad: e sad cekam opet dok nesto slicno padne ... ce da bidne i nova godina a ja nemam aranzer :( |
@Vaxter
E mamu mu jebem......To kad potera maler nema gore.... |
jel to bio neki pijan ili nadrogiran? sto mu nisi izasao iz auta i....
|
Bice samo bezobrazan i lud...
@milanche Ma, roka me maler vec mesecima... Znash i sam... |
ufff... izvini drug vaxter ... nisam video tvoj post ...
katastrofalno! koliko da ti pazis al kad su drugi neki idioti ne mozes da izbegnes takve situacije .... |
E,jbt,u kakvom ludilu mi zivimo.Manijaka,kol'ko ne treba.
|
Zalim se na fifu koja je dirigirala izvlacenenje i tako nastimala da Bih igra sa portugal, ali ima boga portugal ce PASTI :)
|
Vaxtere, jesi li nam ti dobro? Lim će se srediti ;)
|
Evo da se i ja požali...danas mi je brus-mašina (šlajferica) počela štekat,brusim vrata i prozore žurim se da to napravim prije zime...jel obnavaljam svu drvenariju na kući...i sad me ovo govno hebe.Nosim ju na servis!!!!
|
Ne znam je li za hvaljenje ili za žaljenje,ali pošto sam tužan odlučio sam se za ovu rubriku.Prodao sam Rolanda GW 8 za dobru cjenu,ali sam tužan,kao svaki put kad prodam instrument.Tješi me samo to što je to prvi korak prema Yamaha Tyros 2.Pozdrav!
|
Da se požalim...Ispo mi telefon u wc šolju...Igro igrice,stavio ga na poklopac korpe za veš,došla glupa žena,nije gledala kad je otvarala i et...Ode mi NOKIA 6310i...Kud će mi veća žalost...
|
Bolje da si citao novine ,nego sto si igrao igrice.....
|
A novine su i vishestruko korisne, ako ti zafali papira... :))
|
A mozes i da ubijes koju muvu ako ti smeta u poslu!
|
Danilo Kis je umro brisuci zadnjicu novinama, jer mu je grafit dospeo u krv kroz.. da..:(
|
Citat:
|
I kako da se čovek požali na miru kad ste vi Nishlije,shimavci našli da zezate...Još da bude veće zlo kaže briši dupe sa novinama...Pa da umrem ko pomenuti lik...mislim...Nekad sam čito novine na klozetu al odkad imam internet novosti papir mi nije interesantan.Nema ni križaljki ko nekad,same glupe zagonetke a kod Sudoku đavola gubim živce jel su preteške.LapTop 12" ne radi a 17,3" je velik i težak da ga vukljačim...A igrica nikad dosta...Eto ti kolega "muderatora",samo zezaju... :p
|
Ma ne zezamo...
Ozbiljno ti kazemo... Eto, ni sa laptopom ne mosh se obrishesh... :)) |
Doduse sa laptopom mozes da bijes musice....
Cak taj od 17,3 inca moze i dve da sredi odjednom,tako da je on bolje resenje nego onaj od 12 inca.... |
sta vi matorci jedete, pa citave novine procitate dok se pokenjaus :| najduze sto provedem u chenifi je bilo mozda pola sata i to kad mi je pritjeralo :lol: :lol: :lol: inace po minut dva :)
|
=))=)) milance ...
mislim, izvini drug alix, nemoj da se ljutis ...al dobra bila ova fora od milanceta, moras i sam da priznajes .... a zao mi je sto ti se to desilo s mobilni ... inace, ja ne idem da zavrsim "veliki" posao ako ne palim jednu cigaretu i da nemam nesto da citam, bilo sta ... samo da prodje vreme pozdrav |
@Dell,bog te mazo znas ko zavrsi za dva minuta,onaj kome je zadnja loza dobro razradjena,pa sam se zabrinuo da nisi otisao u te vode =))
|
:lol: :lol: :lol: nije nego je kod mene suha hrana dobro razradjena pa samo ispada
|
Vidis Dell da te Svrakan pita ono sto sam te ja pitao juce =))
Nemoj da bi se propederio a da ja ne znam....hocu i ja da probam=)) |
pssssst :lol: tise
|
sumljiv si mi del zemljače . morat ću te nekako angažirati da sviraš gdje ima žena da mi ne postaneš nastran.
|
ne se sekiraj za mene nista :D vec sam angaziran da sviram harmoniku u svatovima po danu kad se ide po mladu, ima da bude p*** ko salate :D :D :D
|
.......
iz klozeta nokia ide na slobodu jer je alix kenjaros povukao vodu.....:D
stari stih core bore. |
MARIO---Brate svaka ti čast...Nema te u Europi...
Marnel---Care ti kenjaš ko vjeverica,đe si vidio da se puca samo 2min...U tebe to par onih kuglica ispucaš i fajront...E sad za to kenjanje...Nekad kad sam bio mlađi ponesem kesicu klikera pa ih pregledavam i brojim,u srednjoj nosio knjigu nebil šta naučio iz nje,nema kakvih đavola nisam nosio.Čak se sjećam prije jedno 3-4 godine nosio sam Casio CZ230S na wc i svirko-materemi mile,i znaš kako je veća koncentracija.Novine su već dojadile,tako da ne znam šta ponesem...Imal ko kakvih ideja-Premda 1000% garantujem da sam opazio da mi je koncentracija u WC-ju mnogo bolja nego kad nisam u njemu,e sad jeli to zbog gasova,zbog prostora,haj ga znaj... |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org