![]() |
joj Zeljko, evo sad citam tebe, i ne mogu da verujem. Istu sam situaciju i ja doziveo juce. Krenuo dim iz kosilice i ulje pocelo da curi, samo sto ja nisam dobio otkaz nego je otisla kosilica na reparatur :lol:
|
@zeljko
Ako si dobio otkaz,zalosno je stvarno. A ako si ti dao otkaz,odnosno napustio posao,onda si pogrijesio. Drugi posao se trazi dok jos radis,ako nisi zadovoljan. Ovako ces ga morati traziti sa ulice....gadno druze....:( |
Salim se Dell........ne ljutis se valjda!!!! :)
|
ma kakvi :D :D :D
|
Milane,ne bih ja previse vjerovao Dellu.;)
Ako si ga slucajno naljutio,a posto zna tvoju adresu,moguce je da ti stigne neko kompromitirajuce pismo,a ti ne budes kod kuce.:) Ova omladina je opasna....!!!! |
Nece valjda,inace ce ona njegova rodica sve da plati!!!!I to vise puta!!!! :)
|
hahahahhahahahaha Sejo ne potpaljuj, kad smo kompromis napravili ja i cika Milan :D :D :D :D :D
|
Juce, svadba pod satrom, bilo je jedno 45°C, strasno, nemam pojma kako sam izdrzao i prvi put sam video da se kutija zapalila, pusilo se iz nje k'o iz lule... Video sam kad "vrisne" drajver i to, al da dim kulja, nisam nikad...#:S
Dodato: Da i bio je jedan sljam od pevaca i coveka, kakve ne zelim u zivotu da poznajem, koji se na kraju okrenuo kao najvece g***o i otisao bez reci, pa bar zdravo..., al' ni to. Inace je lokalni pevac koji ima snimljenih albuma, pa je dosao kod gazde "drugarski" i to popodne, a mi gulili od 09h i na kraju naravno delio sav baksis sa nama i to se privukao kao neko kucence, onako sa podvijenim repom. Sljam onaj jadni! Eto, sad mi je lakse kad sam vam rekao...:D |
Juce sam imao tezgu u restoranu gde je kapacitet oko 200ljudi,a samo neke 2 klime bile,kao za kucnu varijatu,a posle su i te dve ugasili,jer nije bilo efekta!!!!! :S
zamislite kad neko udje i izadje obucen iz bazena...e malo sam bio bolji ...:D Dodato: Malo pre mi otisao klinac na bazen,a ja jos malo pa idem da sviram rodjenje deteta,kucna varijanta,ali bez klimeeeeee!!!! :S trenutno je u Beogradu 32 stepena |
Blokirao mi PA60,ne znam sta da radim,ne smem da mu os preinstaliram.Hocu se ubijem.:(:(:mad:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org