![]() |
Rolandinjos,dovljno je i ime monitora,nisi morao sliku da stavis...;)
|
Skinuo sam 6kg za 10 dana.Super.Jos samo 20kg,i sve ce biti strava.:mad:
|
Jefto,pa ti nisi debeo uopste.Zabrinut sam za tebe:lol:.jedes malo skidas salo
to je pravi recept za skidanje kilaze.drugi nacin ne postoji. Samo pazi nemoj da preteras sa ne jedenjem:lol: |
@jefto sve cestitke.Poooz
|
heheh pa jefta je ba skinuo 6kg sa tavana suhoga jel
|
|
bravo jeftoo!
pripazi samo da ne vratis na kraju i vise nego sto si skinuo ... ozbiljno, to moze da se desi kad neko naglo skida kilazu ... ja meni polako, onako pensionerski po kilu dve za nedelju :D pozdrav |
Juhhhhhuuuuu danas sam malo skidao gips i probao da sviram:)Koji osjecaj mada jos prst ne funkcionise..kao da nije moj a primijetio sam kao da mi je i ruka malo smrsala na spram druge :rolleyes:
Valjda je to sto snjom nisam dugo nista radio...e drugovi cini mi se i ako bude sve kako treba za 2 sedmice da ce prvo trbati najmanje mjesec dana dok se ne vrati ona brzina prsta i osjecaj za klavijaturu:rolleyes: Sledeci put cu radije glavpm u zid nego rukom:DSta napravi pijana glava!!! |
Odradjen prvi koncert sa GKUD-om.
Utisak: odlicno! 4 dana po 3 probe puta stajanje... Bolu me pete :mad: :rolleyes: Doce sve to na svoje mesto, posle par koncerata cu se oceliciti malo :D |
celici se majstore, mene za razliku od tebe poslije svatova zabole ledja i ramena od harmonike
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org