YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   KORG PA3X - Oficijalna Diskusija (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=17681)

branoy 08.02.2013 01:06

bandza welcom haha, poz bratee moj!! ja ako odradim jedan uskoro materijal uzimam je pa ko je jebe. napravicemo sound haha, ako nebude pila vodu cucu jos tyros 4 i to je to, ketron mi se ne svidja, neki svoj zvuk ima , nije mi balkan. sta znam. a g1000 ne prodajem haha.

bandza 08.02.2013 01:30

o Branoy...pozz..Naravno da ces da odradis projekat i naravno da ces da kupis pa3x. Za tebe nije Tyros 4 s obzirom da volis da editujes i ceprkas. Ovamo imas bolje opcije za drum editing i sl.Tj za onog ko bi da pravi nesto svoje daleko je pristupacnije to odraditi na pa3x...A i mozemo da se domundjavamo ovako ako uzmes T4 nisi mi vise internet ortak...

Dule Va 08.02.2013 01:43

Bandzo bas si prava motivacija za kupovinu:D

branoy 08.02.2013 01:49

hahah znao sam!! to sam ceko!! ajde prvo onda pa3x!! poz brat moj , pc, fejs skype, tam sam po obicaju, kad god sam galami gde sta zapne ,, dok ja ne pokupim pare za njeg hehe,

fica71 08.02.2013 13:27

Dobro Bane ,ko je taj ko ti je donosio pa-3x kada se pojavio :))),salim se,video sam ja da se ti onda nisi odusevio ali i to smo resili kada si uzeo klavijaturu i video sta sve ona moze.
Kompletna ova diskusija prilicno smara (do 50 i neke strane se samo nagadjalo kakav ce biti pa-3x,kada se pojavio i kada smo neki od nas kupili i poceli da iznosimo svoje realno misljenje i vidjenje klavijature popishani smo od strane pojedinaca koji su samo probali (ili nisu) klavijaturu,tako da sam ja odustao od svih rasprava na ovom forumu i gledam svoja posla) ali uvek pratim ovaj forum jer ovde ima ljudi koji se jako dobro razumeju u pa-3x i ostalu opremu i uvek mozes da procitas nesto korisno sto moze da ti pomogne oko znanja i unapredjenja svoje klavijature.

Vex 08.02.2013 16:12

Ladno sam uspeo da ugusim PA3X ,zafalila mi polofonija !!! :-O Mesao sam neke farbe i poceo da stuca...Kanta :p

just_be 08.02.2013 17:51

Isto se meni desava na pa1x, toliko sam je uspio na par ritmova preopteretit da pocne stucati. Jbg nekad previse zahtijevamo od klavijature. Smeće korg :p

xxl 09.02.2013 18:15

Citat:

Originalno postovano od MusicAngel (Post 236009)
Jel neko radio kompresovanje semplova na pa3x? Ja sam probao i umalo se nisam slogirao kad sam video da je skoro 90% semplova postalo neupotrebljivo: pistanje ili jednostavno nema zvuka... Srecom sam sacuvao set pre toga.. :)
U cemu je fora? Kako ovo odraditi a da sve ostane da radi...

Ja sam kompresovao i nisam primjetio niti kakav problem niti gubitak kvaliteta zvuka

Dule Va 12.03.2013 19:09

Bilo bi dobro u novom Os omoguciti startovanje ritma i aktiviranje pada istovremeno i recimo povezivanje pada sa odredjenom varijacijom ritma:D

zoric 12.03.2013 19:17

Zanimljivo... mnogo puta mi ie trebala ta funkcija,ali nikad se nebih setio da to kazem.... :)

Sent from Galaxy S3 using Tapatalk 2

Trenutno vrijeme na Forumu 13:44

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org