![]() |
Da se zalim :(
Ostacu sam kuci 12 dana :( |
Bolje se pohvali da ostajes u kuci 12 dana!!!!!
Tu su komsinice koje svakog dana piju kafu,gledanje SP u fudbalu bez ometanja,orgijanje do besvesti i.t.d...... |
Ja da ostajem sam stavio bi 300 smajlija.:D:D:D.
|
mozda je vjeran svojoj zeni :lol: :lol: :lol:
|
@Dell
Ma kakvoj crnoj zeni.... Koliko sam citao @Erno11 je momak kao i ti. Mislim neznam,je li momak bas sve isto kao i ti,ali....:) Ovo se odnosi na onu naljepnicu "P"....ko zna,shvatice....;) |
Sejo he he
molim te nemoj pisati sto ne znas :) hvala ljepo :) |
@erno11
Mozda se nismo dobro razumjeli. Mogao sam promasiti u tome da si momak....da se nisi ozenio crni Erno....;) A ostalo sto je napisano,nije se odnosilo na tebe. Vjerovatno mislis na ono sto sam napisao slovo "P"....to je bilo za @Dell-a. Znaci bez lose namjere..............hvala.;) |
U petak nam pjevačica ukrala oko 1000kn ili 150€ bakšiša! Gostovali nekakvi trubači iz Užica i ja vidio da je imala u grudima sigurno 5 ili više novčanica po 200kn. Naravno ništa od toga nije donijela do nas, ali je odmah odjurila na WC. To je već par puta napravila tako. Nesmijemo joj ništa! Gazda je štiti! Ona da mu kaže zatvori lokal, ovaj bi zatvorio! Katastrofa! Luda kuća! Udružila se s pjevačem nekakvim iz Loznice i manipulira s njim. Ovaj jadan nesmije da razgovara s nama jer mu je ona zabranila sigurno! Toliko sam ljut da bih je mogao zubima raskidati, ali nisam u poziciji! :-O Neznam kako da se postavim! Pozdrav svima!
|
drakane trebam negdje u nekoj temi potrazit Kresin savjet kako se postavlja prema pjevacicama ;)
|
Ajd potraži! Baš me zanima kakav recept ima!:lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org