![]() |
I ja sam razmisljao o tome... Bilo bi dobro namestiti to kao opcija u globalu, pa kome kakp treba.
Sent from S3 |
Vex preporuci ovo kolegama iz Korga,tebe slusaju!:)
Sent from Galaxy S3 using Tapatalk 2 |
Po mom nekom dosadasnjem zapazanju,oni nikad nisu implementirali tako neke vece stvari ,tako da licno mislim da bi pisanje o tome bilo gubljenje vremena :( ali,naravno,nista ne kosta da se spomene ;) cak moram da bacim pogled,mozda je tako nesto neko vec predlozio ;)
|
Bilo bi korisno da se ta dodatna opcija smesti u pad/assign switch:D
Vex ako imas neke vezice u Korgu zamoli,siguran sam da bi dosta nas tu funkciju koristilo:D |
Da li neko zna zasto mi je u songbook-u "Harmony control" uvek na "Unchanged" I to zatamnjen I ne reaguje na dodir??
Jel ima nesto sto bi trebalo otkljucati? |
Slušao sam u petak Pa3x, svirao je dečko sa još jednim gitaristom, pratili su zvezdice granda.. mislim da je Jelena Kostov i oš neki lik... Klavijatura zvuči i složio je čovek , zna kako sprava diše. Što se tiče ritmova pomislio sam da nikada ne bih složio takve univerzalne ritmove i namenske uopšte, ... u smislu da se Drums sekcija nije čula skoro uopšte...jedva.. . Bas je taj koji je zvonio i sve ostalo osim bubnja. Na prelazima se čuo bas slajd.. nisam mogao da provalim koji je set u pitanju, dmx ili beast set... posle dužeg vremena delovalo je skroz OK... Nije da nema drum sekcije već je znatno tiša ali sve zajedno zvuči fenomenalno. Nikako mi nije jasno da u svakom setu koji uglavnom čujem po klavijaturama i na netu drums odbija kamenje od bubrega.... Jasno je da nemože svako napraviti set. Ali kako može da zvuči Pa3x... cuo sam tu noć. Ostalo je sve bilo neozbiljno , šta god da sam čuo...
|
Citat:
|
Pogledaću sutra ako ne zaboravim, pa javljam... Ne znam napamet....
Sent from Nexus⁴ |
Hvala unapred
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Moras u globalu da cekiras da ti se menja Voice harmony preset ali ce ti se tada menjati i kada menjas ritmove!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org