![]() |
kakva je to kafana kad vam se gazda mesa u to kakav cete vi imati odnos prema pevacici!!!!
Pa valjda ste vi ekipa koja treba da se suoci sa tim problemom a ne da vam ona kroji kapu. Svojevremeno sam ja dao otkaz pevacici(necu da je imenujem, koja je sad veoma poznata)koja je punila restoran svako vece rizikujuci da dobijemo svi otkaz i da ne dobijemo honorar za ceo mesec i docek nove godine. Sve je na vama.Ako niste slozni kao band onda vam nema pomoci. :mad: uvek pobesnim kad cujem za ovakve stvari:mad: |
Kresa je resavao problem sa gazdom tako sto ga je vodio u wc da mu kaze nesto bitno :D
|
=))
dobar ti taj kresa. poznajem i ja neke kolege koje su to resavale na slican nacin=)) |
Nije ona s nama u bendu. Mislim nismo ekipa. Ona je naknadno došla i cijelo vrijeme kopa na sve načine da nas dvojicu klavijaturista otjera, jer ona ima nekakvu svoju ekipu navodno! Neću ja gazdu tući kao Krešo, ali nju ću sigurno za gušu uhvatit! Ima da me zapamti dok je živa! Iz gaća ću je istrest!:-O
|
To je vec nesto drugo!!!
Pazi se,mozda je u semi sa gazdom ili nekim kretenom,vodi racuna,jos ako nisi na domacem terenu. Moj ti je savet da joj skrenes paznju da baksis koji dobije odma prijavi i da joj das do znanja da znas da krade baksis. |
Tako se ne postupa prema damama:)
|
Trebao je neko iz benda da je smuva.Tako bi je lakse kontrolisali,pod uslovom da se taj neko ne zaljubi u nju!
|
jel se trazi dobrovoljac!!!!:lol:
|
:D:lol:
|
Traži se dobrovoljac! Ja nesmijem! Imam slabo srce!:lol: Dat ću joj do znanja da sam vidio da je ukrala pare i gotovo. Ma riješit ću ja to već!B-)
Dodato: =)) milanceshow doktore! Nasmija me do suza! Svaka ti čast! Znači ti bi to na taj način riješio? Mogu ti reći da je super idea!:D |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org