![]() |
Konacno su mi napravili knedle sa sljivama!\:D/ Ko ne zna sta je to, nema pojma sta propusta...:D
|
Nabavio sam karte za utorak i novi spektakl u Areni!!! =D>
|
@harepa50.PEAWE impulse 1012.Ja bolje a manje nisam cuo jos od ovih kutija.danas sam ih probao i samo sam zanemeo!!!!
|
Kupio sam Yamahu 9000 pro(kao nova,HD 8 GB,65 MB RAM,VL-plug in).O utiscima ću za koji dan,dok je malo proučim.Na prvi pogled sam oduševljen izradom,dizajnom,dirkama.O.S. ni sličan Yamahi PSR 3000,pa ću se baš morati potruditi da je utegnem.Pozdrav!
|
bravo makso.ja sam cuo da je to sjajna klavijatura.Koliko si je platio ako nije tajna jer i mene interesuje ta klavijatura kao dodatak na GW8.javi mi cenu na PP .Pozdrav
|
Svaka cast Makso... Pravi izbor! I ja bih tako nesto, ali trenutno sam u nekim drugim finansijkim tokovima, pa mi se druga klavijatura ne slaze uz kompletan racun :)
|
Sretan vrlo sam sretan.
Moja pa 50 mashina zvuci do hmhm :D naprimer harmonike, dx11 boje, i jos par boja. su VRH sredjene! Imam jos par boja gdje moram nastelovati pa cu mozda snimiti demo snimak da cujete kako zvuci :) |
Hvalim se time da nemam cime da se pozalim :D
|
Citat:
|
@makso68:ne ljuti se,postavo sam ti pitanje u pogresnoj riblici!!!
uopste nisam govorio o kvalitetu klavijatura!Ali 21kg u odnosu na 6.5kg je takodje ogromna razlika! |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org