![]() |
Kolege da vam se dobro izjadim za sve sad.. evo ovako: Kao prvo odustajem od sviranja potpuno, shvatio sam posle 9 godina da to nije za mene i da ustvari nemam pojma o muzici..
A kao drugo ljudi, nisam primljen na fakultet, imao 36 od 40 bodova na prijemnom ispitu i stoka me bacila na 216 mjesto a primaju 202.., i na listi, sto mi nikako nije jasno ispred mene ljudi s losijim prosjekom ocjena i manjim brojem bodova.. :mad: Tako da sad ne znam sta da radim.. sve u svemu ni u kafanu ni u skolu, samo da se "kacim" sto bi rekli rokeri.. :( |
E jbg druze zao mi je radi toga,ali zivot tece dalje samo polako...Poooz
|
Jaoooo Damire :S Bas mi je zao.
A sto bi odustao od muzici ?! Kad vec se trudis vezbas, ne odustaj. Uzmi koji cas kod neki profesionalac, olaksa ce ti rad :S |
stvarno sto bi odustao od muzike?
|
Ne odustaj ni od jednog.
I ja sam u junu ispao sa liste, kao sam imao više bodova od mnogih. Po prvoj listi sam bio na sredini, a po drugoj ispod crte, pa ti vidi... Bude mućki, i tako je to... Onda samo odustao od medicine, i prebacio se na matematiku-programiranje. Ne kajem se. :) Odustati od muzike, kakav god bio, je stvarno besmisleno. Sviraj za sebe, ne za druge. Nikad ne odustaj od cilja, samo promeni put ka njemu. :) Nadam se da nas čovek samo ne przi, kao Matejas onomad... :)) |
@Damire,
imenjače, što kažu kolege, ne odustaj ni od jednog. Premlda si da bi zbijao glavu u pjesak već sad. Šta će biti tek kad ti se u životu nađu još veći problemi ( ne daj Bože da ih uopće nikad ne imao ). Ovako, stisni zube, i FORVERC!!!!!!;) Cilj isti, metode drugačije.... |
**
@damir-coma
Damire glavu gore..... Ne ide sve u zivotu kako bi mi hteli ,moras biti uporan. ;) |
@damir
damire, taman smo 2 koji zele da dizu ruke od muzike tj. instrumenti :lol: ne daj se druze jel necu ni ja .. drugi hobi nemam! ne skitam, ne ribolovim, za sport nisam vise ... jedino da se ubacim u klub za heklanje :lol: (jel to vule glavni direktor tog kluba?) i ja sam prosle godine bio na ispit za KIAB u austriji (kontrola ilegalnih radnika). bilo nas oko 40 na ispitu, trazili su 5 radnika ... nakon 2 nedelje stigne pismo: "uspeli ste(ja) 730 pojena, - potrebno su 350 - nazalost ne mozemo da vas primimo ..." ja pitao, kako to, imam duplo vise pojena a ne primaju me da radim? kazu bili su par njih koji su imali malo vise pojena nego ja :mad: eto sad jos uvek radim kao obezbedjenje - a da su me primili tamo, bila bi plata barem za 400-500 evra veca i imao bi vecu poziciju od mojega brata, koji radi vec 20 godina za financamt u becu jos jednom, ne daj se druze! |
Ma ljudi, ne bih ja bio tako razocaran da se nisam trudio da upadnem tu.. Skoro mjesec dana nisam izlazio iz kuce, vjezbao matematiku, sve moguce vrste zadataka, i kao opet mi dva nisu tacna a na uvid se ne moze uzeti.. Pa pokusavam sad drugim metodama, da vidim i ja kako je "igrati prljavo", jer nema smisla da me tako zeznu..
A muzika ljudi stvarno nije za mene, ja nemam bas ni puno vremena za vjezbu, a nisam ni nesto talentovan, tako da sam svirao samo iz ljubavi prema klavijaturi.. I sramota me da kazem nekome da sviram toliko godina a ne mogu jednu tacnu harmoniju da odsviram.. Pozz i hvala kolege puno.. |
nazalost to vezano za fakultete je nasa surova realnost u BiH i ne samo kod nas, nego i na prostoru citave ex-yu, nadam se da me ista sudbina nece zadesit nakon srijede, kad je i meni prijemni, a sto se tice muzike neeeemoj slucajno to da bataljujes, ima da se naljutim na tebe strasno ;) samo mi nije jasan motiv, pa sta to pobogu na ovom bijelom svijetu moze da ti spusti samopouzdanje i toliko da te pogodi da uopce i pomisljas na odustajanje od jednog melema za dusu, necega sto treba da te vadi iz bedaka i oraspolozi u zivotu? Neko ti kao "ocitao" i iskazao neku sviracku tehniku pred tobom? Pred nekim si svirao i taj neko ti je rekao da nemas pojma o svirci? Bas me zanima razlog, ali bez obzira na to nemoj da cujem da krenes odustajati od svirke, sada i jesu najbitniji momenti gdje ce te muzika i svirka izvuci iz takvog psihickog stanja, pozdrav i puno srece ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org