YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Biće skoro propast Sveta? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10008)

Alix 20.01.2010 09:05

Mada se ja iskreno nadam da se smak sveta plasi Cak Norisa...---NEMOJ da si se usudio više ovako nešto da napišeš...Sreća je Chuck-u što je BAN-ovan sa ovog sajta pa ne može da pročita tvoj post...Bio bi gotov u milioninki sekunde...hahaha...A što se Kanade tiče,hajmo mi napraviti neku LAGJU (čitaj po šojićevo lađu) i na nju stavimo jedno dobro ozvučenje,par jakih klaviatura i svi gore sviramo i pjevamo i rugamo se smaku svjeta,hahaha...

svirko 20.01.2010 10:01

To će bit tako umiljate i divne pjesme, da će se i Bog i Vrag smilovat, i odgodit taj smak svjeta.:D
A kao neki član tog benda, predlažem da kolege Milanceshow i Rolandinjos, odsviraju solo dionice,
dok ću ja sa pjevačicom.....pjevat zagrljen ispod palme, na mjesečini.........:D:D

Dare 82 20.01.2010 14:48

Cak Norisa niko ne moze da banuje,on banuje moderatore!!!

Millan 20.01.2010 16:19

Ma neka procita... Ih, ma znas kakvi smo ja i Cak, ono sto bi rekli "na prst u dupe"...:lol:

Dell 20.01.2010 17:04

ne moze nam chuck norris nista, mi smo dobri s batom :D pogledajte rolandinjosu avatar :lol:

tranzit 20.01.2010 17:54

Sjecam se dobro kako su se pred Novu 2000. godinu mlatile pojedine sekte sa svojim plakatima i prprocanstvima o propasti svijeta i sudnjem danu. Docekasmo i ovu 2010. umrli mnogi ali ih se jos vise rodilo, covjecanstvo mnozi li se mnozi a bilmezi i dalje ne prestaju sa proricanjem sudnjeg dana. Sad je aktuelna 2012. godina, bas me zanima koju ce odabrati kad docekamo 2013.

Ace 20.01.2010 19:42

Mene ce cika terminator spasiti od sudni dan :D

dugmic 25.01.2010 04:41

Po meni toga dana izlazi baba roga od arrangera zvani Pa 8000 sa Voice command system , and makes its own takodje rhythm samo mu odpevusis koji ritam heces sam smelje sve i vozi bato i iz njega izlazi pevacica virtualna ne moze se pipati ali prava riba da ubija kako to Maya civilization nisu stavili u podsetnik .

Ace 25.01.2010 15:04

@tranzit
Citao sam negde na internetu da spored koran kad ce zemlja poceti da rotira u sprotivan pravac tada ce biti smak sveta. A spored ta kosmicka podredenost planete ocekiva se promena pola na zemlje a to se svodi na rotiranje u obratna nasoka. Ali ovo mislim je slucajnost u korana. Da se nedamo da nece biti tako :D
Inace ima te greske u bibliju pronadzeni i izvadzeni od David Icke. Stvarno ima i laze u nju.

Vaxter 25.01.2010 15:26

Mene samo interesuje kako ce se to ko od vas, koji to zelite, da se spremite za taj smak sveta.
Priprema zimnice, konzerve sa hranom i tako to, a? :))
Da se ima kada pocrkamo... =))
Ako ce bude ishta, ne zelim da znam datum.
Kad ce vec Dumrem, necu znam kad cu Dumrem.
'Ocu da si zivim zivot normalno, a ne da se zavlachim u mishje rupe, i da znam da mi ni to ne vredi. :)

Ace, nije u pitanju promena rotacije zemlje, vec promena magnetizma na polovima.
To se vec dogadja uveliko, i deshavalo se vishe puta u toku istorije planete, kako je pre par godina dokazano.
Usled te promene magnetizma zamlje se predpostavlja da ce doci do velikih energetskih praznjenja, usled mnogobrojnih promena uslovljenih promenom magnetnih polova.

Trenutno vrijeme na Forumu 21:43

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org