![]() |
Večeras protiv Turske za finale...već me nervoza hvata /:)
|
popij jedan bensic,dremni malo i na miru gledaj utakmicu veceras!!!
Momci su vec napravili ogroman uspeh,zato samo opusteno!!! |
ajmo, znaci komsije ima da im dupe isprasite, ali ono isprasite ;)
|
Ohladio sam karton Bavarije i čekam...;)
EDIT: Prva četvrtina 20-17 za Srbiju a ja dve Bavarije manje...kupio sam karton a u njemu 6 komada,postoji mogućnost da ću na poluvremenu morati do prodavnice :lol: EDIT: Poluvreme 42-35 za Srbiju...:) EDIT: Treća četvrtina 63-60 za Srbiju :) EDIT: Pobeda Turske 83-82...da ne komentarišem dalje ništa,ja sam zadovoljan,protiv domaćina ova mlada ekipa,super!!! Bravo Srbijo!!! Ovi klinci tek počinju da haraju svetom |
Ja bolju tekmu nisam odavno gledao. Uzivao sam u svakom minutu meca. Jednaka borba, svaka cast, obe ekipe su opasne.
Ako moze prognoza: Zlato - USA, Srebro - Turska, Bronza - Srbija. |
malo sudije malo turci i taman dovoljno da izgubimo.
svaka cast reprezentaciji Srbije. ovo su momci koji ce tek da haraju svetom. |
Srbiji čestitam na borbenosti i fer pleju a turcima samo pobedu...što se tiče fer pleja tu su se obrukali
|
tresem se ,ne mogu da dodjem sebi,ma sta da im cestitam bre na pobedi ! ovo je teska sramota ovo sudjenje, mogao bih sad da navedem samo u poslednjoj cetvrtini gresaka sudija da ne stane na ovu stranicu! ! ! molim te zamisli,covek ne moze da izvodi slobodna bacanja zato sto ga je ovaj udario u obraz!!! Sto odmah nisu Turci bili u finalu sta smo koji djavo igrali!
|
@ Mimiki
Opusti se,vreme za ovu generaciju tek dolazi,ako neko sme da se kladi ko je sledeći evropski i svetski prvak...a turci...velike pare su dali za sve ovo da bi im tamo neka grupa klinaca iz Srbije to pokvarila :lol: Ali moram i Tanjeviću da čestitam,bez naših ne prolazi ništa :) |
Svaka cast nasim mladim momcima ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org