YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Yamahappassion-Demo Snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13295)

zeljko 24.09.2010 17:26

Heheheh sigurno ovo pripremas za mene?Bravo majstore super zvuci,samo tako dalje...I ja skidam ovu pjesmu samo drugi forspil heheh a nikako da nadjem dvojku da je dobra za ovo...Jos jednom svaka cast za ovo malo sto si snimio ali ja bih da cujem cijelu pjesmu:)Brate ubaci po mogucnosti i koju violinici i klarinet u daljini a kad pocinje pjevac onda smanjis....Poooz

yamahapassion 24.09.2010 18:06

Hvala momci na pohvalama. @zeljko: bice cela matrica za koji dan, samo da se skontam malo sa cubase, pa da probam kanal po kanal da snimim, ovako na prvu je dosta siromasno. Pozdrav

mirandess 24.09.2010 18:44

svaka cast, zanima me jel ovdje imaju postavljene boje, tocnije terce harmonika ovakve poput u pjesmi avlije avlije ali za korga pa2xpro. Odlicno zvuce svaka cast!!!!!! ocjena 10+ :) :) :) :) :)

yamahapassion 24.09.2010 18:59

@mirandess: Nisam druze stavljao terce u download uopste, ne bi vredelo posto ima vise terca setup-a za PSR serije. A i kad bi stavio moj setup za tercu bio bi verovatno izbrisan iz nekih poznatih razloga :) a, opet kad bi stavio samo registracije, ne bi vredelo bez samog midi setup-a. Jbg, malo komplikovano, a na kraju krajeva, to sve opet ne bi nista tebi vredelo kad ne sviras yamahu, hahaha, jesam zakomplikovao :lol:
Ali hvala puno na pohvalama, drago mi je da ti se svidjaju snimci.

Ace 24.09.2010 19:06

Jel Kabina harmonika stavljena na mono ili tako otsecno sviras ?
Inace lepo je, dobra pesmica ;)

zeljko 24.09.2010 23:55

@yamahapaisson upravu si gledaj da to sto bolje snimis,pa da ja ili mozda cak i acekorg stavimo tacku s pjevanjem na to sve:lol:Salim se malo....stvarno ispalo je i ovako i vise nego odlicno a mogu zamisliti kad to odradis na kanale u cubase sve posebno..bice milina slusati,ja vjerujem da ti to znas dobro da odradis ;)

yamahapassion 25.09.2010 00:43

Ace, kabina je normalna, poly, nego ja malo vise volim da trilerisem (ubacujem i tamo gde ne treba hehe), pa se tako cuje. Znam da ne valja bas svuda ubacivati trilere, ali eto, to mi je neki stil.. Hvala za komplimente.
@zeljko: bas zbog toga i hocu da mi das malo vremena da poslazem u cubase da bude sve lepo, korektno odradjeno, i da se cuje malo vise instrumenata (mozda cak i neki sempl) i terca i sve, a to na prvu ne moze. Cim to odradim dobijas snimak pa ti gledaj sta ces ;)

zeljko 25.09.2010 00:48

heheheh ma salim se ja malo...samo polako i bez brige,a i pitanje je dali cu ja to uspeti da odpjevam kako treba..poooz

yamahapassion 25.09.2010 00:50

@zeljko, Druze samo ti, ne dolazi niko drugi u obzir! :)

zeljko 25.09.2010 00:53

Uhhhhh ja mislio da se izvucem :lol:Nista buraz onda moram da pogledam gdje ce mi najbolje odgovarati visina pa ti javljam a mislim i da orginal ove pjesme nece praviti neki veci problem...a ja sam mislio onako kako to pjeva nedeljko bilkic.....Poooz

Trenutno vrijeme na Forumu 22:07

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org